Kundeservice Find butikker Nyhedsbrev Gavekort Ønskeseddel (0)
Varen er føjet til din ønskeseddel

LÆR OS AT KENDE

Hos Gina Tricot gør vi ikke tingene mere besværligt end højst nødvendigt. Vores styrke har altid været det enkle, både i vores design og i vores måde at arbejde på. I 1997 startede vi en butikskæde, som solgte kommercielt brugbart, feminint trikotagetøj. Nu femten år senere er vi vokset og er blevet en international modedestination, der tilbyder tøj og accessories til stilbevidste kvinder i 28 lande.

OM VIRKSOMHEDEN

Gina Tricot er en svensk, familiejet modekæde bestående af ca. 180 butikker fordelt på fem markeder: Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland. Inklusive vores øgede websalg når vi i dag ud til stilbevidste kvinder i 28 lande i hele Europa – og der kommer flere til. Gina Tricot AB omsatte i 2012 for 2,3 milliarder SEK. Vi satser på organisk vækst, hvor nøglen til fremgang skal findes i salget. Vores kollektioner er rettet mod kvinder i alle aldre og inkluderer alt fra skræddersyet overtøj til jeans med perfekt pasform, uundværligt basistøj og glamourøst festtøj. I dag arbejder vi mere konceptuelt, end vi har gjort tidligere, så vi kan følge med den øgede efterspørgsel. Der er fokus på at levere et koncept snarere end et individuelt produkt, og målgruppen er international, stilbevidst og omskiftelig.

PERSONLIG ATMOSFÆRE

Det mærkes tydeligt i organisationen, at Gina Tricot er en familievirksomhed. Vi ønsker, at vores medarbejdere skal vokse med virksomheden, og opfordrer til egne initiativer og ambitioner. De egenskaber, der gennemsyrer virksomheden, er positivitet, vilje og drive samt en intuitiv fornemmelse af, hvordan vi kvinder ønsker at klæde os. Nu og næste år. Passionen for mode og evnen til at kommercialisere trends er også det, der gør, at vi konstant kan tilbyde vores kunder spændende shoppingoplevelser og nye metoder til at holde sig ajour med aktuelle trends. Vi ser hele tiden fremad, og derfor sker der også altid noget nyt hos Gina Tricot.

"Det gælder om at yde sit bedste."

Anna Appelqvist, Design- og Indkøbschef

Anna Appelqvist er Design- og Indkøbschef hos Gina Tricot. I 1997 var hun med til at udvikle de allerførste kollektioner hjemme i stuen i Borås. Der er sket meget siden da – og det er gået stærkt. For at følge med gælder det om at være vågen og hele tiden holde sig opdateret med den skiftende mode.