Kundeservice Finn butikker Nyhetsbrev Gavekort Ønskeliste (0)
Varen er lagt til i din ønskeliste

LÆR OSS Å KJENNE

Hos Gina Tricot gjør vi det ikke vanskelig. Vår styrke har alltid vært å ta vare på det enkle, både innen design og i måten vi arbeider på. I 1997 startet vi en butikkjede som solgte kommersielt levedyktige, feminine trikotplagg. Nå femten år senere har vi vokst til å bli et internasjonalt moteselskap som tilbyr klær og tilbehør til stilbevisste kvinner i 28 land.

OM SELSKAPET

Gina Tricot er en svensk, familieeid motekjede, som består av cirka 180 butikker fordelt på fem markeder: Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland. Medregnet det økende internettsalget når vi i dag frem til stilbevisste kvinner i 28 land over hele Europa – og flere skal det bli. Gina Tricot AB omsatte i 2012 for 2,3 milliarder SEK. Vi satser på organisk vekst der nøkkelen til fremgang ligger i salget. Våre kolleksjoner henvender seg til kvinner i alle aldre og omfatter alt fra skreddersydde ytterplagg til jeans med perfekt passform, uunnværlige basisplagg og glamorøse festplagg. For å møte den økte etterspørselen fra de nye markedene våre jobber vi i dag mer konseptuelt enn vi har gjort tidligere. Vi satser mer på å servere et konsept fremfor et enkelt produkt, og målgruppen er internasjonal, stilbevisst og foranderlig.

PERSONLIG ATMOSFÆRE

At Gina Tricot er en familiebedrift, merkes godt i organisasjonen. Vi vil at våre ansatte skal vokse i takt med virksomheten, og vi oppmuntrer til personlige initiativ og innspill. Egenskaper som gjennomsyrer selskapet, er positivitet, vilje og driv samt en intuitiv følelse for hvordan vi kvinner vil kle oss. Nå og til neste år. Lidenskapen for mote og evnen til å kommersialisere trender er også det som gjør at vi stadig kan tilby våre kunder spennende shoppingopplevelser og nye måter å holde seg à jour med aktuelle trender på. Vi ser hele tiden fremover, og derfor skjer det også alltid noe nytt hos Gina Tricot.

"Det gjelder å være på alerten"

Anna Appelqvist, Design- og Innkjøpssjef

Anna Appelqvist er Design- og Innkjøpssjef hos Gina Tricot. I 1997 var hun med på å utvikle de aller første kolleksjonene, den gangen hjemme i stuen i Borås. Det har skjedd mye siden den gang – og det har gått fort. For å henge med gjelder det å være på alerten og hele tiden holde seg oppdatert på svingninger i motebildet.