Filtrera och ordna
NEW
Clean Geo Ring Pack
99 SEK
NEW
Trs rg smooth d
69 SEK
NEW
Trs pretty stn
119 SEK
NEW
Trs geo shapes
99 SEK
NEW
Trd stn cut out
119 SEK
NEW
Trs rhine stck
89 SEK
NEW
Trs glitter slo
79 SEK
Gold Ring Pack With Pearls
59 SEK
Gold Star And Moon Charm Ring Pack
89 SEK
Gold Crystal Ring Pack
99 SEK
Silver Multi Rhinestone Ring Pack
129 SEK
Silver Double Rhinestone Ring
89 SEK
Gold Circle Rhinestone Ring
69 SEK
Multi Crystal Stone Twist Ring
59 SEK
Leaf Rhinestone Multi Ring Pack
99 SEK
Gold Rhinestone Ring Stack Pack
89 SEK
Gold Chain Finger And Midi Ring
89 SEK
Rose Gold Triangle Finger And Midi Ring
119 SEK
Rhinestone Leaf Finger And Midi Ring
119 SEK
Rhinestone Geometric Ring Pack
119 SEK

Är din favorit slutsåld online?

Då kan du enkelt se om varan finns i butik. Klicka in på din favorit, sök på stad eller adress och se om varan finns tillgänglig i en butik nära dig. Vi håller tummarna!
Rose Gold Fine Hand Chain
26.70 SEK 89 SEK
Slut online
- shoppa i butik
Gold Antic Look Ring Pack
23.70 SEK 79 SEK
Slut online
- shoppa i butik
Mystic Stone Ring
69 SEK
Slut online
- shoppa i butik
Rhinestone Swirl Ring
29.70 SEK 99 SEK
Slut online
- shoppa i butik

Ringar

Ringar online på Gina Tricot

Ringar för alla fingrar

I vår ringkategori hittar du ringar för alla dina fingrar. Här finns flera modeller, storlekar och typer. Det finns möjlighet att välja mellan guld och silver, samt fler andra färger.

Ringar som passar dig

För dig som gillar smycken har vi precis det du söker. För dig som gillar silver har vi ett stort sortiment av silverringar i olika storlekar och modeller. Det finns ringar med samt utan vackra stenar. Det finns också ringar för dig som är allergisk mot till exempel nickel eller andra typer av metaller och legeringar. Vi har ringar för alla tillfällen, oavsett om du vill bära dem till vardags eller om du vill ha dem till finare tillfällen som bröllop eller finare middagar. Missa inte heller våra vackra guldringar som passar utmärkt till flera olika typer av outifts och tillfällen.

Accessoarer som håller

För att hålla ringarna rena räcker det med att tvätta dem med tvål och vatten. Låt dem därefter torka. Har ringen stenar, mönster eller har små skrymslen kan man med fördel ta en mjuk tops och blöta med vatten, och rengöra ringen med denna. Sitter smuts fast i smala utrymmen kan man försiktigt använda en tandpetare att ta bort det med.

Flera färger, storlekar och former

En eller flera ringar är ett måste att ha i smyckeskrinet. Vi har ringar i flera olika storlekar, allt från små, till sådana som går en bra bit upp på fingret. Vi har också ringar med vackra stenar i flera olika kulörer, så de lätt kan matchas till dina olika outfits. Många väljer att använda flera stycken på samma hand, eller att dela upp ringarna och använda ett par på varje hand . Vi har ringar i såväl guld som silver, men även i andra material. Du kan enkelt välja vad som passar just din outfit och det tillfälle du önskar använda ringen till.

Hos oss kan du hitta vackra guldringar och stilfulla silverringar. Om du handlar ringar för över 400 kronor, får du fri frakt. Du kan också beställa dina ringar till en av våra fysiska butiker. Där hämtar du lätt ut din vara, och behöver inte oroa dig för att den ska säljas slut på. På våra ringar står alltid om de är nickelfria, och du kan därför handla helt tryggt.

Läs mer...