Push up-bh

En bh med båge under kupan och vaddering som ger bysten ett naturligt lyft. Hitta den perfekta passformen med vår storleksguide.

Push up-bh online på Gina Tricot

Push up-bh, för din bästa form

För att visa dig själv från din bästa sida är det viktigt att väljer rätt underkläder. Lingerie funkar perfekt för detta ändamål och det snyggaste du kan bära är en push up-bh.

En push up-bh är smickrande och bekväm

För att ha bästa användning av en bekväm bh så måste den passa din egen kropp. En behå behöver sitta stadigt mot kroppen och byglarna vara plana under brösten. Kupan bör täcka hela bröstet utan att ha inbuktningar. I en push up-behå behöver du försäkra dig om att kudden är under brösten, tänk också på att du kan behöva en större storlek än med en vanlig behå. Den kan bäras under en v-ringad topp för att visa mer klyfta, men är också snygg under en t-tröja. Det är till och med väldigt smickrande att kombinera med en formsydd kavaj, eller stilig jacka, när du vill slå an en lite mer affärsmässig ton med din outfit. Vid mer formella tillfällen är en push up-bh snyggt för att framhäva din form i välsydda festklänningar.

Det är värt att handtvätta dina underkläder

Underkläder i allmänhet och behåar i synnerhet är gjorda av ömtåliga material. Det bästa är om du handtvättar i låg temperatur och undviker torktumlare, materialet är väldigt värmekänsligt. Om du ändå väljer att tvätta i maskin, använd en tvättpåse, det skyddar både maskin och behå. Du behöver tvätta din behå var fjärde gång du bär den eller oftare om du svettas mer än andra.

Snygga underkläder som passar dig

Köp underkläder online, med säkra betalningar och snabba leveranser kan du uppdatera din garderob inom dagar. Kom och hitta dina perfekta underkläder hos Gina Tricot. Sortimentet täcker varje kvinnas behov för alla tillfällen, vare sig du vill vara proffset på jobbet eller den mer fartfyllda partytjejen så finns det du söker hos oss. Vi har nya stilar varje dag, följ senaste nytt på webbsidan.