KARRIÄR

Våra arbetsplatser präglas av glädje, energi och flexibilitet. För att trivas hos oss behöver du därför älska att arbeta i ett högt tempo och uppskatta möjligheterna som ges när den ena dagen inte är den andra lik.

KARRIÄRFÖRETAG 2016

Varje år utser Karriärföretag Sveriges mest spännande arbetsgivare. Tusentals företag granskas och utvärderas utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang, internationell räckvidd, internt och externt employer brand och mycket mer.

Vi kan med stor glädje meddela att Gina Tricot är ett av de företag som fått utmärkelse 2016. Vi är otroligt glada och stola över att vara ett av Sveriges mest spännande företag att göra karriär på. Vi har många möjligheter till intern rotation då vi driver all vår verksamhet i egen regi. Addera vårt starka medarbetarengagemang så öppnas fler möjligheter som främjar vår internrekrytering

HUVUDKONTOR

Gina Tricot HQ är beläget i Borås, Sverige. Huvudkontoret är en inspirerande byggnad helt i glas, ritad av arkitekten Gert Wingårdh. Här arbetar ca 200 anställda med alltifrån modedesign till marknadsföring och ekonomi. Rekrytering till huvudkontoret sker löpande och vi är alltid intresserade av nya talanger som kan förstärka vårt varumärke och inspirera till nya idéer. Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Möt våra medarbetare HÄR.

BUTIK

Är du intresserad av att jobba eller praktisera i någon av våra butiker? Kontakta då butikschefen i den butik du är intresserad av. Vi har ca 180 butiker utspridda på fem marknader: Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. En komplett förteckning hittar du under fliken BUTIKER.

Lediga tjänster

SPONTANANSÖK | ÄNDRA DITT CV | PRAKTIK

Huvudkontoret

Anställning Placering Sista ansökningsdag
Projektledare/ Analytiker E- handel Borås 31 januari 2017
Marknadsassistent CRM Borås 31 jan 2017
Originalare Borås 2017-02-19
Säkerhetskoordinator Borås 2017-02-19
Redovisningschef Borås 2017-02-28

I butik

Anställning Placering Sista ansökningsdag
Regionchef Södra Malmö 10 feb 2017
Vikarierande Butikschef Piteå 2017-02-19