collection.filter.filterName
Victoria kimono
12 EUR 39.99 EUR
Penelope kimono
39.99 EUR

Onko suosikkivaatteesi loppunut verkkokaupasta?

Katso helposti, onko tuotetta myymälässä. Klikkaa suosikkiasi, tee haku paikkakunnan tai osoitteen perusteella ja katso, onko tuotetta saatavana lähimmässä myymälässäsi. Pidämme peukkuja!

Kimonot

Trendikäs kimono tyylikkääseen hengailuun

Kimono on klassinen vaate, joka käy loistavasti erilaisiin lookeihin. Se on mukava ja kaunis päällä. Kimonojen vahvuus onkin juuri niiden monikäyttöisyydessä ja siksi ne ovat täydellinen lisä jokaiseen vaatekaappiin.

Kimono - perinteinen japanilainen vaatekappale nykyaikaan tuotuna

Kimono on perinteinen japanilainen vaate. Se on T-kirjaimen muotoinen pitkä kaapu, joka usein koristellaan kukkakirjailuin. Kun valmistetaan perinteinen kimono naisille, se on todella monimutkainen rakennelma, jonka pukemiseen nainen saattaa tarvita avustajia. Kimono aamutakkina on onneksi paljon yksinkertaisempi: keveä itämainen versio vanhasta eurooppalaisesta aamutakista, joka sopii paremmin nykyajan rentoon elämään. Sen yksinkertaisen tyylikäs muotoilu on minimalistista modernismia parhaimmillaan. Kimono sopii länsimaissa hyvin myös päiväkäyttöön. Kimonoja käytetään esimerkiksi takkeina tuomaan asuun väriä ja itämaista tyyliä. Niillä voi housujen kanssa käytettynä korvata pitkiä tunikoita tai juhlamekkoja. Juhlatilaisuuksissakin kimonoja näkee jonkin verran, sillä varsinkin käsin kirjailluilta näyttävillä kimonoilla on helppo näyttää tyylikkäältä ja ajatuksella pukeutuneelta. Kimonosta on todellakin moneksi!

Kimono muodin kehityksen juuressa

Kaunis ja mukava kimono on ehdoton hankinta aamutakiksi sinulle, jota nykyajan froteiset ja pörröiset aamutakit eivät puhuttele. Aamukimono piristää jo ennen aamukahvia. Se on lisäksi malliltaan peittävä, jos et halua esitellä nallekuvioista pyjamaasi aamiaisen yhteydessä. Entä tuntuuko naisten kimono päivävaatteena vieraalta sinulle? Aivan suotta, sillä saat siitä sävähdyttävän osan kerrospukeutumista huolitellumpaan arkitilaisuuteen ja varsinkin juhliin! Esimerkiksi punainen kimono kultaisin kirjailuin näyttää upealta mustien suorien housujen parina. Juhlia varten voit kokeilla kimonon käyttämistä mekkona: sukkahousut tai leggingsit ja ballerinat jalkaan, ja siiinä se on, täydellinen ilta-asusi! Kimonoon kuuluu vyö, jota hyödyntämällä luot erilaisia ilmeitä asuun. Vyöllä voi solmia takin puolikkaat päällekkäin klassiseksi kimonon siluetiksi tai jättää sen edestä auki, jolloin efekti muistuttaa taiteilijan takkia. Kimonosi ei takuulla jätä ketään kylmäksi!

Kimono verkosta Gina Tricotilta

Kun haluat tehdä vaikutuksen, osta perinteitä huokuva, kaunis kimono tuomaan asuihisi ajatusta ja ripaus esteettistä eksotiikkaa. Valikoimastamme löydät kimonoja eri kuvioinnein ja useissa eri värimaailmoissa. Näyttävä aamupukeutuminen tai juhlissa sävähdyttäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Myös ostosten toimitus- ja palautusehtomme on tehty sinun etuasi silmällä pitäen: jos teet tilauksen ennen klo 16, toimitetaan ostokset sinulle jo kahdessa päivässä! Voit välttää postimaksut kokonaan sopimalla tilauksen noudosta Gina Tricotin myymälästä. Tuotteet voi myös palauttaa myymälään palautusajan puitteissa täysin veloituksetta. Tule valitsemaan oma kimonosi!