URA

Työpaikoillemme on tyypillistä ilo, energia ja joustavuus. Viihtyäksesi meillä sinun tulee siis pitää nopeatempoisesta työstä ja arvostaa mahdollisuuksia, joita saat, kun kahta samanlaista päivää ei ole.

PÄÄKONTTORI

Gina Tricot’n pääkonttori sijaitsee Ruotsin Boråsissa. Pääkonttori on inspiroiva, kokonaan lasinen rakennus, jonka on suunnitellut arkkitehti Gert Wingårdh. Täällä työskentelee noin 200 työntekijää muotisuunnittelusta markkinointiin ja talouteen. Pääkonttorille rekrytoidaan jatkuvasti uusia ihmisiä ja olemme aina kiinnostuneita uusista kyvyistä, jotka voivat vahvistaa tuotemerkkiämme ja inspiroida uusiin ideoihin. Haluatko tietää lisää siitä, millaista on työskennellä meillä? Tapaa työntekijöitämme täällä.

MYYMÄLÄ

Oletko kiinnostunut työskentelemään tai harjoittelemaan jossain myymälässämme? Ota yhteyttä sen myymälän myymäläpäällikköön, josta olet kiinnostunut. Meillä on noin 180 myymälää viidellä markkina-alueella: Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Saksassa. Kaikki myymälät löydät kohdasta myymälät.

Avoimet työpaikat

SPONTAANI SOVELLUS | MUOKKAA CV

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.