nyheter

nyheter og de siste trendene

Moteverdenen beveger seg raskt, og det er grunnen til at vi i Gina Tricot tar inn spennende nyheter hver dag. Handle bort fra de nyeste trendene og finn favorittene dine i vårt brede utvalg som stadig endrer seg.

fartsfylt og spennende

Vi har alltid vært et selskap som har beveget seg raskt, og siden oppstarten i 1997 har veksten vært nesten eksplosiv. I dag er det 180 Gina Tricot-butikker i 30 forskjellige land, og vi har over 2000 fantastiske ansatte. Anna Appelqvist var med på å designe den første kolleksjonen og hun er fremdeles til stede med alle de spennende nyhetene som kommer inn i butikkene. Gina Tricot er en dynamisk motekjede som stadig endres, noe som er tydelig i vårt sortiment. Nyhetene våre er for eksempel kåper, jakker, undertøy eller andre plagg og tilbehør designet for den motebevisste kvinnen som liker å kjøpe nytt ofte.

ikke gå glipp av drømmeklærne dine

Hvis du klikker på fanen "Nyheter" inne i butikken, kommer du til plagg og tilbehør som nettopp har kommet. Vanligvis er nyhetene våre smykker i forskjellige stiler, behagelige jakker eller frakker, stilige kjoler som passer til hverdags eller fest, feminine bluser, smigrende badetøy og trendy topper. Vi gjør det enkelt for alle som er interessert i mote å kjøpe de siste trendene! Du kan også gå inn og se hva som skjer i butikken ved å klikke på fanen "Kommer snart". Hvis du finner et plagg du bare trenger å ha, kan du også overvåke det ved å fylle ut ønsket størrelse og e-postadresse. Når det legges ut vil du motta en e-post, og på denne måten kan du være sikker på at du får tid til å kjøpe plagget før det går tom.

fingret på pulsen

Mange av kundene våre kommer tilbake fordi vi har fingeren på pulsen når det gjelder nyheter og trender i moteverdenen. Hos oss kan du kjøpe det aller siste til en pris som er veldig rimelig, og derfor kommer mange motebevisste kvinner til oss først når de leter etter nyhetsklær på nettet. Gina Tricot prøver alltid å kombinere mote med en miljøvennlig og sosialt bærekraftig tenkning. Hvis det er viktig for deg også, ikke gå glipp av vår bærekraftige kolleksjon "The Good Project" som du kan kjøpe miljøvennlige klær fra.

nyheter som passer deg

Når du handler nyhetene dine får du garantert rask frakt og selvfølgelig er det trygt å handle i butikken vår. Bla gjennom nyhetsklærne våre på nettet og finn favorittene dine, eller hvorfor ikke prøve en helt ny stil? Enten du leter etter et stilig antrekk å feste i eller noe mer skrellet til kontoret, finner du det i vårt brede utvalg