Strikket sett

Strikket sett online på Gina Tricot

Strikket sett til din moteriktige garderobe

Strikket sett er både moteriktig og komfortabelt, og noe de aller fleste setter pris på å ha i garderobeskapet. En lun strikket cardigan er god å ha over sommerkjolen, eller den nye blusen på en kald vinterdag.

Strikket sett – lunt og komfortabelt

Forny din trendy garderobe med en lekker strikket kjole eller skjørt. Strikk er alltid en slager og kommer i utallige design og farger. Match gjerne med en myk cardigan og den nye blusen du allerede har i skapet. Strikkegensere er gode og varme, men det er også komfortabelt med en tynn genser til den svale sommerkvelden. Kombinerer du de rette fargene, setter du ditt eget preg på antrekket. Lyse farger til sommerens sarte antrekk og mørke jordfarger til vinterens garderobe er som regel et godt valg. Varme klær i strikk er en luksus som er deg vel forunt. Da kan du omgi deg med myke stoffer og den aller beste komfort.

Slik tar du vasker du en strikket pologenser

Vask dine strikkede plagg med riktig vaskemiddel, og på et fint vaskeprogram. Da blir det lettere å beholde kvaliteten på tøyet. Strikkede ullplagg bør vaskes på eget program for ull- og finvask. Plaggene kan også håndvaskes. Du oppnår best resultat om du lar plaggene tørke liggende. Husk å passe på at fasongen på plagget er riktig etter endt vask.

Dine favorittplagg venter på deg

Strikket skjørt finnes i ulike mønstre samt i både fin og grov strikk. Ikke all strikk er i ull, og strikk i andre stoffer gjør at skjørtene følger figuren perfekt. Finn din størrelse og favorittdesign, og du vil ikke angre på kjøpet. Match gjerne med en strikket topp i vakre mønstre som gir plagget det lille ekstra. Sammen med den rette jeansen har du et uttrykk som passer fint til hverdags. Finn ditt eget uttrykk med det riktige tilbehøret, og følg trenden. Moteriktig og stilbevisst er viktige nøkkelord for den moderne kvinnen. Eleganse og selvtillit får du ved å finne din egen stil. Velg blant våre strikkede sett, eller match mellom ulike modeller og stilarter. Stilsikker blir du uansett med klær fra Gina Tricot.

Strikket genser i den riktige passformen gir deg den perfekte figuren, og med de riktige fargene er du sikret et flott antrekk. Skjørt eller kjole i den riktige lengden gir deg det riktige uttrykket. Kjøp dine favorittplagg hos Gina Tricot. Lageret oppdateres daglig, og du betaler trygt og sikkert i vår nettbankløsning. Leveringstiden er kort, og om størrelsen ikke passer har du 14 dagers returrett.