Frida balconette-BH
179 NOK

Balconette-BH

Balconette-bh online på Gina Tricot

Gi bysten et løft!

Det beste med en balconette-bh er at du får en bh som gir bysten et flott løft. Den gir deg også en ren og fin utringning.

Rålekker med balconette-bh

En balconette-bh løfter og former bysten din nedenfra. Fordi den former bysten din som en "balkong", gir den også en pen kløft. Du kan vise mye hud med en slik bh fordi den sitter langt nede. Det gjør at den passer veldig godt når du har på deg et plagg med dyp utringning. Mange tenker at en slik bh passer best til dem som har litt større byste, men de er også komfortable for deg som har mindre bryster. Mens en t-shirt bh gjerne brukes under t-skjorter og andre tettsittende klær, er en balconette-bh en mer sexy bh til de gangene du trenger det.

Hvordan ta vare på en billig bh

Når du vasker undertøy er det viktig at du sørger for at tøyet blir behandlet forsiktig. Det er lurt å bruke en egen vaskepose, slik at bh-en din ikke strekkes unødig sammen med de andre klærne. En omgang i vaskemaskinen kan være røff. Ofte kan det være like lurt å skylle undertøyet forsiktig for hånd.

Utrolig mye å velge i på nett!

Det kan gjøre underverker for både figuren og antrekket om du finner riktig undertøy. Kjøper du en balconette-bh har du en bh som passer godt til spesielle anledninger. Du kan velge en lekker blondebehå der blondene kanskje til og med stikker litt diskré frem i utringningen. Det som er så bra med balconette-bh er at den ikke klemmer bysten sammen på samme måte som en push-up. Det gir et renere og mer helhetlig uttrykk. Det er en bh som garantert vil få deg til å føle deg vel. Det finnes også varianter som ikke har stropper, slik at du kan gå med plagg som har bare skuldre.

Hos Gina Tricot er det så utrolig mange fine bh-er å velge mellom at det er nesten umulig å bestemme seg. Men når du først har tatt mål, slik at du vet hva som passer deg best, så kan du sjekke ut hva som finnes av andre typer bh-er på nettsidene. For hos Gina Tricot er utvalget stort. Kjøp undertøy online, det er enkelt og trygt!