Push up-BH

Push up-bh online på Gina Tricot

Riktig silhuett med god push up-BH

Finn din Push up-BH blant et utvalg flere modeller brystholdere. Det er gøy å style antrekket med en brystholder som hjelper ryggen å holde brystene på plass.

Støtt brystene med riktig push up-BH

Alle kvinner bør ha minst en push up-bh i klesskapet. God støtte er viktig for brystene og hvilken silhuett vi holder. Finn et godt utvalg med brystholdere hos Gina Tricot og velg dine favoritt bh-er her. Velg en behagelig bh i flere farger med justerbare stropper og hakker bak. Med en push up bh som er riktig tilpasset kroppen ser du slankere ut og du får en større helsegevinst. Hjelp ryggen å bære brystene med riktig brystholder. En topp med v-hals tar seg bedre ut med en brystholder som sitter godt på enn en brystholder som har altfor stor diameter i rundt ryggen.

Ta vare på ditt undertøy riktig!

Det er viktig å ta vare på undertøyet riktig. En BH bør helst vaskes for hånd, men vil du vaske den følg vaskeanvisningen. Lukk hempene på brystholderen og legg den i en vaskepose før du vasker den på et skånsomt vaskeprogram. Det anbefales å bruke et vaskemiddel for ull og silke. Unngå skyllemiddel for å beholde elastiteten i ditt lekre undertøy. Bruker du skyllemiddel kan du risikere at bh-beltet blir lengre enn ønsket.

Gøy å kle seg med riktig undertøy

Vet du hvilken størrelse du bruker i undertøy er det bare å starte jakten på ditt favoritt lingerie. Med et stort utvalg undertøy er det gøy å kle seg uansett anledning. En lekker blondebehå med god passform tar seg godt ut under festantrekket. For en feminin stil prøv også brystholdere med feminine detaljer som blonde og netting til dine hverdagsklær. Du kan velge mellom Bh-er i flere farger og modeller, med og uten stropper. Den stroppløse bh-en fremhever skuldertoppene dine og de lettere sommerkjoler. Push Up- Brystholderen uten spiler er også et behagelig valg for enhver anledning. Opplev en bedre hverdag med riktig undertøy.

Kjøp undertøy online hos Gina Tricot. Du er garantert rask levering og gratis frakt til nærmeste butikk. Bruk sparte penger på matchende truser til dine nye push up-brystholdere og nyt undertøy med god passform. Del gleden med dine venner med et av våre gavekort. Gavekortet kan benyttes både i våre butikker og online. Hos Gina finner du nyheter hver dag og vi er spredt over hele Europa.