T-shirt-BH

T-shirt-bh online på Gina Tricot

Ønsker du deg en usynlig BH?

Er du tilhenger av å gå rundt med tettsittende t-skjorter om sommeren? Da bør du investere i en praktisk t-shirt-BH. Det er gjerne en spileløs BH med myke og formstøpte kopper som nærmest virker usynlig under klærne.

Mange BH-modeller for mange behov

Uansett om du velger en push up-bh eller en komfortabel bh til å ha under t-skjorta, så er riktig størrelse og passform viktig. En praktisk t-shirt-BH har heldekkende kopper som gir god støtte rundt hele brystet. Dette kan oppleves svært behagelig og de kan brukes under de fleste antrekk. Førstnevnte BH hjelper til med å gi brystene et ekstra løft, noe som kan være til god hjelp dersom brystene har blitt flate eller hengende etter amming eller slanking. Her hos Gina Tricot ønsker vi at alle skal finne en modell som oppleves riktig i forhold til deres livsstil. Derfor har vi et stort og variert utvalg i vår undertøyseksjon.

Vask en billig bh med omhu

Har du endelig funnet en BH som du trives i? Da er det viktig at du tar godt vare på den. Legg den alltid i en vaskepose før du vasker den i maskin, og bruk helst et program med lav temperatur (maks 40 grader). Unngå sentrifuge og vask hvitt tøy separat. Bruk likevel alltid vaskemiddel for kulørt vask for å bevare BH-ens opprinnelige farge.

Lekkert undertøy er et must

Dersom du ønsker å score høyt hos kjæresten, er blondebehå en sikker vinner. Ingenting er så romantisk og fristende som litt blonder, og slikt lingerie finner du her på Gina Tricot til alltid lave priser. Kanskje skal dere på en romantisk weekend snart? Da bør du sjekke ut vårt varierte utvalg i god tid før avreise. Vi har heldigvis rask ordrebehandling og frakt. Sikkert er det at gammelt og utvasket undertøy er lite inspirerende, og du føler deg heller ikke ren innenfra og ut på denne måten. Ta på deg nytt undertøy og kjenn forskjellen. En behagelig BH og sexy truser er det lille som skal til for å føle seg vel i hverdagen.

Kjøp undertøy online nå, for på denne måten finner du raskere det du trenger til alltid lave priser. Det er mye enklere å velge seg ut undertøy når du kan se hvordan det ser ut på modellene, enn å se det hengende i butikken. I tillegg får du gratis frakt om du kjøper varer for mer enn 400 kroner. Husk at det er alltid gratis å hente i nærmeste butikk.