Stickat set

Stickat set online på Gina Tricot

Stickat set - för varje tillfälle

Stickat set för vardag och för fest! Mixa och matcha med snygga accessoarer eller använd tillsammans med ett par bekväma leggings. Stickat går att använda var och när som helst.

Håll stilen med ett stickat set

En snygg stickad kjol kan användas vid många olika tillfällen och passar lika bra till jobbet, som till festen. Varma kläder håller kylan borta. Oavsett om du promenerar i skogen eller i staden, sitter med en kopp varm dryck på en uteservering eller myser vid elden i goda vänners lag. I våra stickade kläder är du både moderiktig, varm och bekväm. Bär den stickade kjolen över leggings med en mysig tröja och en vindjacka, så är du redo för allt dagen kan komma att presentera för dig. Moderiktig, värmande och bekväm. Med stickade plagg från Gina håller du dig trendig, oavsett väder.

Vädra en stickad polotröja för bäst hållbarhet

Tvätta stickat och andra ömtåliga textiler med anpassade tvättprogram. För att undvika att det stickade plagget tappar sin form låter du plagget torka liggande plant. För färgade plagg använder du med fördel färgskyddande och miljömärkt tvättmedel för bästa resultat. Undvik att torktumla ömtåliga plagg för att bibehålla formen och minska slitningen på plagget. För minst slitage på ull och linneplagg är handtvätt och vädring rekommenderat. För att minska slitage på resåren bör man undvika sköljmedel.

Bekväma kläder för den modemedvetna kvinnan

Elegant och bekväm på arbetet, resan och fritiden. En stickad kjol och matchande stickad topp är mycket passande för den aktiva, unga kvinnan som ständigt är på språng. Oavsett om det är för kontoret eller för fika med vänner, passar dessa moderna plagg utmärkt. Stickade plagg har länge varit mycket populärt, men idag ser man att trenden stadigt växer. Bär plaggen var för sig eller tillsammans, toppen tillsammans med jeans och käcka boots, kjolen med bekväma leggings och höga stövlar. De är helt enkelt utmärkta basplagg att ha i garderoben. Med hjälp av accessoarer kan plaggen förvandlas från en vanlig shopping-outfit, till en snygg och festlig look för utekvällen.

Hos oss på Gina Tricot är miljön viktigt, precis som för dig. Det är därför vi har fokus på miljömedvetenhet och hållbara resurser. Oavsett om du köper en stickad tröja eller en sjal ifrån oss hjälper du till att stödja oss i vårt fortsatta arbete med att låta miljö och mode gå hand i hand. Vi har även program där du kan lämna in använda plagg till våra butiker, där blir de återanvända via vårt samarbete med Human Bridge