LÄR KÄNNA OSS

På Gina Tricot krånglar vi inte till det. Vår styrka har alltid varit att ta tillvara på enkelheten, både i vår design, och i vårt sätt att arbeta. 1997 startade vi en butikskedja som sålde kommersiellt gångbara, feminina trikåplagg. Nu tjugo år senare har vi vuxit till att bli en internationell modedestination som erbjuder kläder och accessoarer till stilmedvetna kvinnor i 30 länder.

OM FÖRETAGET

Gina Tricot är en svensk modekedja som erbjuder spännande och feminint mode till kvinnor i över 30 länder. Sedan starten 1997 har vi växt explosionsartat och har idag 180 butiker i fem europeiska länder, samt över 2000 anställda. Vi har en stark passion för mode och har som målsättning att erbjuda kunder en ny, intressant shoppingupplevelse – oavsett hur ofta de handlar. Vi fortsätter att expandera och blickar ständigt framåt för att se hur vi kan utvecklas som internationell modeaktör.

PERSONLIG ATMOSFÄR

Vi vill att våra anställda ska växa med företaget och uppmuntrar till egna initiativ och framåtanda. Egenskaper som genomsyrar företaget är positivitet, vilja och driv samt en intuitiv känsla för hur vi kvinnor vill klä oss. Nu och nästa år. Passionen för mode, och förmågan att kommersialisera trender, är också det som gör att vi ständigt kan erbjuda våra kunder spännande shoppingupplevelser och nya sätt att hålla sig à jour med aktuella trender. Vi ser hela tiden framåt och därför händer det också alltid nya saker på Gina Tricot.

”Det gäller att ha spring i benen”

Anna Appelqvist, Design- och Inköpschef

Anna Appelqvist är Design- och Inköpschef på Gina Tricot. 1997 var hon var med och tog fram de allra första kollektionerna, då hemma i vardagsrummet i Borås. Sedan dess har det hänt mycket – och det har gått snabbt. För att hänga med gäller det att vara alert och hela tiden hålla sig uppdaterad med svängningar i modet.