Kontakt Kundeservice

På grund af meget stor interesse, har vi i øjeblikket længere svarstider end normalt.

For at behandle din henvendelse hurtigere har vi valgt at have vores kundeservice via e-mail. Dine spørgsmål besvares mandag- torsdag mellem kl. 08:00-17:00 og fredag mellem 08:00-16:00.

Spørgsmål, som sendes efter kl. 17.00 på hverdage eller helligdage, besvares næstkommende hverdag. Udfyld formularen, og beskriv din henvendelse så udførligt som muligt.

Kan jeg ændre min bestilling eller mine kundeoplysninger?

Du kan ikke foretage nogen ændringer af din ordre eller dine adresseoplysninger, efter at du har bekræftet din betaling. Dine kundeoplysninger kan du ændre ved bestilling eller ved at logge ind og vælge "Kundeoplysninger".

Jeg kan ikke logge ind.

Logger du ind med den samme e-mailadresse, som du er registreret med hos os? Husk at skrive med små bogstaver. Har du den rigtige adgangskode? Du kan altid modtage en ny adgangskode ved at klikke på "Glemt din adgangskode".

Hvilke betalingsmuligheder kan man vælge?

Du kan vælge kortbetaling med VISA, Mastercard, VISA Elektron og ViSA Dankort. Du kan også betale med gavekort. Læs mere under "Hvordan betaler jeg med gavekort”.

Kan jeg ændre leveringsadressen, efter at ordren er bekræftet?

Nej, når betalingen er bekræftet, kan man ikke længere foretaget ændringer. Derfor er altid en god idé at kontrollere, om adresse- og leveringsoplysningerne er korrekte, før ordren bekræftes

Hvor/hvordan henter jeg min pakke?

Når din ordre sendes fra lageret får du en leveringsbekræftigelse sendt til din email-adresse. Her finder du information om dine varer er sendt som brev eller pakke.

Sendes bestillingen som pakke, er der angivet et forsendelsesnummer , som du kan søge med på postdanmark.dk. Pakken vil blive forsøgt leveret hjem til dig som omdeling, medmindre du har aftalt andet med Postdanmark (herunder Døgnpost). Er du ikke hjemme, når postbuddet ringer på, lægger han en besked om, hvor du kan hente forsendelsen. Husk at medbringe forsendelsesnummer og legimitation. Breve leveres direkte hjem til dig.

Hvem betaler returneringen?

Kunden betaler i de fleste tilfælde for returneringen. Har du betalt med kort, betales pengene for returneringen minus returfragten på 34,90 kr. tilbage til dit kort. Dette gælder også, hvis du betaler med gavekort. Har vi sendt en forkert eller defekt vare, står vi naturligvis for returportoen.

Hvor mange dage kan jeg returnere i?

Du har 14 dage til at returnere i, fra den dag du modtager din ordre. Hvis du som kunde ønsker at benytte din 14 dages returret, må varen ikke være anvendt, mærkaterne skal stadig sidde på varen, og den skal i øvrigt være i god stand. .

Undertøj, badetøj, kosmetik, øreringe samt gavekort kan ikke returneres.

Hvis du vil returnere en eller flere varer til os, skal du logge ind med dine brugeroplysninger og følge anvisningerne under "mine sider" på ginatricot.com.

Hvorfor kan jeg ikke registrere min returnering?

Enten opgav du forkerte brugeroplysninger, da du skulle logge ind, eller også er din returret udløbet. Hvis du har brug for hjælp, beder vi dig at kontakte vores kundeservice, customerservice@ginatricot.com.

Hvad sker der, hvis jeg ikke henter min pakke?

For alle pakker, som ikke afhentes, debiteres en afgift på 175 kr. Gebyret dækker udgifterne til ekspeditionsgebyr, returforsendelse og håndtering.

Hvis du fortryder din bestilling, når ordren er sendt fra os, skal du modtage den af postbuddet eller hente den på posthuset og derefter returnere pakken. Hvis pakken ikke modtages eller afhentes, bliver den automatisk registreret som uafhentet og debiteres derefter.

Hvordan tilbagebetales pengene når jeg har betalt med gavekort?

Tilbagebetaling sker altid til det betalingskort, man har anvendt. Har man betalt med både gavekort og kreditkort, tilbagebetales pengene altid i første omgang til gavekortet. Det resterende beløb tilbagebetales til kreditkortet.

Du finder alle spørgsmål og svar her.