Privatlivspolitik


Indledning

Gina Tricot værner om din personlige integritet, når du gør brug af vores ydelser. Derfor har vi udarbejdet en politik, der beskriver, hvordan vi behandler og beskytter dine persondata. Denne politik vil til enhver tid kunne blive ændret, så vær opmærksom på altid at tjekke, hvad der er gældende. Den seneste version af denne Privatlivspolitik er altid tilgængelig på ginatricot.com.

Denne Privatlivspolitik gælder udelukkende for vores online-tjenester og for vores kundeloyalitetsprogram Spotlight. For Spotlight gælder der ud over denne Privatlivspolitik også nogle særlige betingelser.

 

Hvem bærer ansvaret for dine persondata?

Det svenske moderselskab gina tricot ab er den dataansvarlige for behandlingen af dine persondata og bærer derfor ansvaret for, at dine data håndteres korrekt i overensstemmelse med gældende lovgivning. Dog kan der også være andre selskaber i gina tricot-koncernen, det vil sige gina tricot försäljnings ab, gina tricot norge as, gina tricot finland oy, gina tricot danmark as og gina tricot gmbh, der vil kunne komme til at behandle dine persondata i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.



Hvor opbevares mine persondata?

De persondata, som indsamles, vil blive opbevaret inden for europa og eøs. Vi videregiver kun persondata til tredjemand, såfremt dette er påkrævet i henhold til loven. Gina tricot vil endvidere kunne videregive dine persondata til tredjemand i de situationer, som er anført nederst i denne privatlivspolitik.



Hvilke persondata indsamles?

Vi indsamler og opbevarer de oplysninger om dig, som du selv afgiver til os, f.eks. Navn, adresse, køn, fødselsdag (i sverige personnummer), interesser, e-mailadresse og mobilnummer samt oplysning om, hvordan vi kontakter dig (via e-mail og/eller sms). Vi indsamler ligeledes oplysninger ved køb og besøg på vores hjemmeside, såsom elektronisk identitet, købte varer, pris, dato og butik samt eventuelle returvarer. Hvis du deltager i et arrangement eller kontakter os, indsamler vi også dine persondata i den anledning.

I sverige indhenter og opdaterer vi automatiske dine adresseoplysninger gennem folkeregisteret. I gina tricots datterselskaber uden for sverige er det dit eget ansvar at opdatere dine adresseoplysninger.



Hvordan anvender vi dine persondata?

Vi anvender dine persondata til følgende formål:

  • Til kontrol af alder i forbindelse med e-handel eller ved medlemskab af spotlight (18 år)
  • Til at kunne fastslå din identitet
  • Til at oprette og håndtere din konto i spotlight i overensstemmelse med de til enhver tid gældende betingelser for spotlight
  • Til at behandle dine bestillinger og returvarer
  • Til at kontakte dig med beskeder om leverancer, eller såfremt der opstår et problem med leveringen af dine produkter
  • Til at kontakte dig, når din bestilling kan hentes
  • Til at besvare dine spørgsmål pr. E-mail eller via kundeservice
  • Til brug for analyse og segmentering i forbindelse med målrettede kampagner
  • Til udsendelse af generel information og målrettede beskeder (via e-mail, sms eller sociale medier)
  • Til at informere om events/arrangementer
  • Til at indbyde til events/arrangementer
  • Til at sende spørgeskemaer, som giver dig mulighed for at påvirke vores tilbud og ydelser
  • Til at teste og forbedre vores systemer og til at tilbyde ydelser
  • Til at forhindre bedrageri eller misbrug af vores ydelser
  • Til at beregne points og placering på rette spotlight-niveau
  • Til at give dig mulighed for at deltage i vores konkurrencer



Opbevaringstid

vi opbevarer ikke dine persondata i længere tid, end hvad der er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor beskrevne formål, eller end hvad vi er forpligtet til i henhold til lovgivningen. Derefter vil dine persondata blive slettet. Hvad angår spotlight, vil dine persondata blive opbevaret i den tidsperiode og til de formål, som er beskrevet i de betingelser, der til enhver tid gælder for spotlight. Fakturaer gemmes i overensstemmelse med regnskabsloven, og kundekluboplysninger gemmes i 36 måneder efter den seneste aktivitet.



Hvilke rettigheder har du?

Du kan til enhver tid tilbagekalde eller ændre de samtykker, du har givet, eller frabede dig yderligere reklame enten via ginatricot.com, via kundeservice eller via det materiale, vi udsender.

Du har ret til når som helst - og omkostningsfrit én gang om året - at anmode om at få oplyst, hvilke persondata der er lagret hos os, hvad formålet med behandlingen af dine persondata er, og hvorfra disse persondata stammer. Anmodningen om at få indsigt i disse oplysninger skal være skriftlig og skal sendes til vores kundeservice på den nedenfor angivne adresse.

Såfremt du vurderer, at de persondata, som gina tricot har behandlet, er fejlagtige eller er blevet behandlet i strid med gældende lovgivning, har du desuden ret til at anmode disse persondata rettet, blokeret eller slettet. Dette gør du enten via ginatricot.com eller ved at kontakte vores kundeservice.

Vi kan afvise din anmodning om sletning, hvis juridiske forpligtelser forhindrer os i omgående at fjerne visse oplysninger (f.eks. Regnskabsloven). Det er også muligt, at behandlingen er nødvendig, for at vi kan etablere, håndhæve eller forsvare retskrav. Gina tricot er i visse tilfælde lovmæssigt forpligtet til - og er også i nogle tilfælde lovmæssigt berettiget til - at foretage behandling af dine persondata til trods for, at du måtte have anmodet om sletning af disse.

Du har også ret til at anmode om, at den behandling, vi foretager, begrænses. Vi kan for eksempel begrænse brugen for at kontrollere, at dine data er korrekte. Eller vi kan beslutte, at vi ikke længere vil gemme dine oplysninger til de formål, vi har fastsat, hvorefter du ønsker, at vi gemmer dine persondata med henblik på at håndhæve eller forsvare retskrav. Det betyder i så fald, at vi ikke kan slette dine data, før du giver tilladelse til det.

Du kan også gøre indsigelse mod enhver behandling af persondata, der bygger på en interesseafvejning.

Du har ret til at anmode om at få de data, der omhandler dig, overført til en anden persondataansvarlig. Det er en forudsætning for dette, at overførslen er teknisk mulig og kan ske automatisk.

Hvis du mener, at vi har behandlet dine persondata forkert, har du ret til at klage til tilsynsmyndigheden, dvs. Datatilsynet



Hvem har adgang til dine persondata?

Dine persondata vil ikke blive overført eller solgt til tredjemand til reklameformål. Dine persondata vil dog kunne blive videregivet til tredjemand, såfremt dette er nødvendigt for at kunne levere ydelser til dig, f.eks. Til leverandører, således at disse kan stå for transporten af bestilte produkter eller analysere dine persondata med henblik på distribution af tilbud. I de lande, hvor det er muligt, vil dine persondata endvidere kunne udleveres til tredjemand med det formål at opdatere navn og adresse via et folkeregister eller andet offentligt register.

De virksomheder, vi bruger, er kontraheret af os, og de må kun bruge de persondata, der stilles til rådighed for dem, i overensstemmelse med vores anvisninger. Vi er juridisk ansvarlige for den behandling, der finder sted hos vores servicevirksomheder.



Hvordan beskytter vi dine persondata?

Gina tricot ab træffer de tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, som er krævet i henhold til loven for at sikre, at dine persondata ikke manipuleres med, fortabes eller ødelægges, eller at uvedkommende ikke får adgang til dem. Vores sikkerhedsrutiner ændres løbende i takt med den tekniske udvikling.

Samtlige transaktioner, som foretages via hjemmesiden med brug af dine persondata, bliver krypteret ved hjælp af ssl (secure socket layer).



Cookies

En cookie er en datafil, som afsendes fra et websted og lagres lokalt i webbrowseren hos de brugere, der besøger webstedet. Når en bruger besøger samme websted igen, kan de data, der er lagret i cookien, hentes frem og benyttes til at give besked til webstedet om brugerens tidligere aktiviteter.

Vi anvender cookies til at muliggøre analyser af trafik på ginatricot.com og til at skabe en bedre brugeroplevelse. Dette kan f.eks. Indebære, at vi gemmer oplysninger om brugerens landevalg, om brugerens tidligere besøg på ginatricot.com samt om, hvilke sider der er besøgt på ginatricot.com. Hvis du vil læse mere om cookies kan du gøre det her: http://www.allaboutcookies.org/.

Når du besøger ginatricot.com, skal du beslutte, om du vil give dit samtykke til brugen af cookies. Ved at acceptere brugen af cookies på ginatricot.com, accepterer du samtidig, at vi indsamler information om dine besøg ved hjælp af cookies. Såfremt du ikke accepterer, at vi bruger cookies på denne måde, bør du ændre din webbrowsers indstillinger til, at du ikke accepterer cookies. Du kan også til enhver tid vælge at slette de cookie-filer, som er placeret hos dig. Læs mere i hjælpeafsnittet om cookies i din webbrowser. Vi gør opmærksom på, at hvis du ikke accepterer brugen af cookies, vil du ikke kunne handle via vores e-handel.

Obligatoriske cookies/funktionscookies
Denne type cookies er obligatoriske. Websites og deres funktioner har brug for dem for at kunne fungere efter hensigten. Uden disse cookies kan du ikke handle via vores e-handel. Disse cookies hjælper med til at forbedre de pågældende websites’ brugervenlighed og performance samt muliggør forskellige funktioner.

Tilpasningscookies
Denne type cookies indsamler oplysninger om, hvordan du anvender et websted. Tilpasningscookies hjælper os blandt andet med at identificere særligt populære dele af vores websted. På den måde kan vi tilpasse indholdet på vores websted, således at det bedre passer til dine behov, hvilket giver dig en bedre brugeroplevelse. De oplysninger, som indsamles med denne type cookies, er ikke knyttet til en bestemt person.

Tredjemandscookies​​​​​​​
Denne type cookies kommer fra tredjemand, f.eks. Sociale netværk. De anvendes først og fremmest til at integrere indhold fra sociale medier, f.eks. Social plugins, eller til analyser (f.eks. Google analytics).

Google Analytics
Disse cookies bruges til at indsamle oplysninger om, hvordan besøgende bruger vores websted. Data indsamles anonymt, og der udarbejdes rapporter om antal besøgende, tidsforbruget på siden og de besøgte sider. Du kan få yderligere oplysninger om googles politik for beskyttelse af personlige oplysninger ved at klikke på følgende link: www.google.com/intl/en/policies/privacy



Social plugins eksterne links

på ginatricot.com kan der forekomme links til eksterne websites. Disse er ikke omfattet af denne privatlivspolitik. Gina tricot påtager sig ikke noget ansvar for indholdet på de hjemmesider, som der linkes til fra ginatricot.com.

For så vidt angår billeder fra instagram, som du tagger med nogen af gina tricots hashtags (som gina tricot offentliggør på sin hjemmeside og på sociale medier fra tid til anden), vil disse billeder blive gennemgået og verificeret, inden vi offentliggør dem på vores hjemmeside. Ved at tagge et billede i overensstemmelse med de instruktioner, der findes på hjemmesiden, giver du dit samtykke til, at gina tricot må offentliggøre billedet i vores kanaler.


Kontakt

Hvis du har spørgsmål til, hvordan gina tricot behandler medlemsoplysninger i spotlight, er du velkommen til at kontakte gina tricots kundeservice. Se kontaktoplysningerne nedenfor. Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi behandler dine persondata, eller ønsker at flytte dine data, kan du kontakte dpo@ginatricot.com. Når det gælder behandling af persondata, kan du også kontakte datatilsynet, datatilsynet.dk, som er tilsynsmyndighed for denne behandling.

Gina Tricot AB
Box 906
S-501 10 Borås
Sweden

Kundeservice: customerservice@ginatricot.com
Databeskyttelsesrådgiver mail: dpo@ginatricot.com
Telefon: +4633 799 19 00
Org. nr: 556534-8843
VATnummer: SE556534884301


Politikken gælder fra 29.11.2018