LÆR OS AT KENDE

Hos Gina Tricot gør vi ikke tingene mere besværligt end højst nødvendigt. Vores styrke har altid været det enkle, både i vores design og i vores måde at arbejde på. I 1997 startede vi en butikskæde, som solgte kommercielt brugbart, feminint trikotagetøj. Nu femten år senere er vi vokset og er blevet en international modedestination, der tilbyder tøj og accessories til stilbevidste kvinder i 28 lande.

OM VIRKSOMHEDEN

Gina Tricot er en svensk modekæde, der tilbyder spændende og feminin mode til kvinder i over 30 lande. Siden starten i 1997 er vi vokset eksplosivt og har i dag 180 butikker i fem europæiske lande samt over 2.000 ansatte. Vi brænder for mode og har det som vores målsætning at tilbyde kunderne en ny, interessant shoppingoplevelse – uanset hvor ofte de handler hos os. Vi fortsætter med at ekspandere og har konstant blikket rettet fremad for at se, hvordan vi kan udvikle os om international modeaktør.

PERSONLIG ATMOSFÆRE

Det mærkes tydeligt i organisationen, at Gina Tricot er en familievirksomhed. Vi ønsker, at vores medarbejdere skal vokse med virksomheden, og opfordrer til egne initiativer og ambitioner. De egenskaber, der gennemsyrer virksomheden, er positivitet, vilje og drive samt en intuitiv fornemmelse af, hvordan vi kvinder ønsker at klæde os. Nu og næste år. Passionen for mode og evnen til at kommercialisere trends er også det, der gør, at vi konstant kan tilbyde vores kunder spændende shoppingoplevelser og nye metoder til at holde sig ajour med aktuelle trends. Vi ser hele tiden fremad, og derfor sker der også altid noget nyt hos Gina Tricot.

"Det gælder om at yde sit bedste."

Anna Appelqvist, Design- og Indkøbschef

Anna Appelqvist er Design- og Indkøbschef hos Gina Tricot. I 1997 var hun med til at udvikle de allerførste kollektioner hjemme i stuen i Borås. Der er sket meget siden da – og det er gået stærkt. For at følge med gælder det om at være vågen og hele tiden holde sig opdateret med den skiftende mode.