DESIGNPROCESSEN

Vores designafdeling udgør kernen i Gina Tricot og vores tøjproduktion. Evnen til at identificere kommende trends udgør grundlaget for alle modevirksomheder, og derfor befinder vores designere og indkøbere sig der, hvor der skabes nye trends, og de er ofte på inspirationsrejser. Disse indtryk samles derefter i en række retningslinjer, der styrer vores kollektioner. Resultatet kan du se i vores butikker – enkel, vidtfavnende mode, der afspejler de aktuelle trends.

SORTIMENT

Ved tydeligt at identificere os med vores kunder kan vi finde trendy tøj og accessories, som vores kunder vil have, uden at gøre det mere besværligt end nødvendigt. Hver dag spørger vi os selv: Vil du bruge det her? Hvad ville du bruge sammen med det her? Det kræver en vis fingerspidsfornemmelse at have et bredt sortiment. Det er et omfattende, men sjovt arbejde at sørge for, at silhuetter, farver og kvaliteter harmoniserer, og planlægge, at det rette tøj i den rette trend findes i butikken på det rette tidspunkt.

PLANLÆGNING

For hver ordre, der afgives, træffes der samtidig en beslutning om leveringstid. Basisvarer i store mængder kræver produktion med længere leveringstid end tøj i små serier med højere modegrad. Vores unikke kollektioner kan sommetider findes på butikshylderne allerede to uger efter, at designeren har kreeret dem. Fleksibilitet og velfungerende logistik er vigtigt for at få kollektionsarbejdet til at lykkes. Vi producerer både i Europa og i Asien, og vi tilpasser kollektionerne til det, du som kunde efterspørger.

KONCEPT

I dag arbejder vi mere konceptuelt, end vi har gjort tidligere, så vi kan følge med den øgede efterspørgsel. Der er stort fokus på at skabe komplette kollektioner, hvor du som kunde nemt kan matche tøj og accessories med hinanden. Kollektionerne spænder fra det superkommercielle til det sidste nye, men altid med et feminint touch. Vi er kvinder, der designer til kvinder, og vi tager altid udgangspunkt i, at mode er og bør være sjovt og let at bruge.