Flæsebluser

Sæsonens trend er flæsebluser!

De ultra feminine og elegante flæsebluser er denne sæsons absolutte "must"! Og det er med god grund, for de er meget klædelige og kan bruges til enhver lejlighed.

Flæsebluser til det feminine look

For os unge er det vigtigt at se moderigtige ud, lige meget om det er til hverdag eller om det er til en mere festlige lejligheder. Men det kan være svært altid at se perfekte ud, uden at skulle bruge en formue på tøj. Det er derfor vigtigt at købe tøj, som er nemt at kombinere, og som kan bruges til alle lejligheder. Et godt tip er en flæsebluse i hvid, prøv den f.eks. sammen med et par ganske almindelige jeans. Resultatet er et look, som du kan bruge både til arbejdet og til den mere afslappede sammenkomst med vennerne. Sætter du den derimod sammen med en sort nederdel eller et par leggings, er du klar til at gå til fest. På den måde behøver du ikke at købe en masse forskellige festbluser!

Vis din stil med flæsebluser

Moden ændrer sig hurtigt, men der er nogle ting, der aldrig går af mode. Tag f.eks. den klassiske damebluse. Den er nem at kombinere med både bukser og nederdel og er perfekt til hverdagsbrug. Hvis du har den i flere forskellige farver, kan du faktisk bruge den hver dag. Et andet eksempel er en flæsebluse enten ensfarvet eller med blomster, som kan bruges både til en shoppingtur og til arbejdet, men hvis du kombinerer den rigtigt, kan den også bruges til fest. Et godt udvalg af feminint tøj til kvinder behøver ikke at være ensbetydende med et bugnende klædeskab. Det er bedre at vælge tøj, der passer godt sammen. Sådan sparer du også penge, og det giver dig mulighed for at kunne købe dig andre ting, så som accessories der matcher resten af din garderobe

Køb dine flæsebluser online hos Gina Tricot

Find den skønneste mode hos Gina Tricot. Vi har et meget stort udvalg af feminint tøj til dig, som elsker mode, men som ikke vil bruge en masse penge på dit outfit. Gina Tricot tilbyder dig ikke kun den bedste mode på nettet. Vi har også fysiske butikker. Vi sender gerne dine ønskede varer til din nærmeste butik. Der kan du hente dem indenfor 2-3 dage efter, at du har bestilt dem på nettet. Der er gratis fragt til vores butikker og også gratis returnering.