Trenchcoat

Trenchcoat - en klassiker

På denne side kan du finde et stort udvalg af forskellige trenchcoats i mange forskellige farver, designs og mønstre. En trenchcoat er en klassiker indenfor jakker, og det er dermed en jakke, som passer til mange forskellige situationer.

Find en trenchcoat i lækkert design

I denne kategori finder du et bredt udvalg af lange jakker også kaldet trenchcoats. Trenchcoaten er en af de fashionartikler, som har overlevet længst tid. Designet opstod første gang under første verdenskrig, hvor jakken var ideel til at have på i skyttegravene og samtidig kunne holde den der bar den varm i lang tid. I dag har designet naturligvis andre anvendelser, og er blevet et af de mest tidløse designs nogensinde. Desuden er der kommet en lang række variationer af designet, og der er for eksempel i dag en lang række andre farver, snit og materialer end den klassiske armygrønne version. Uanset hvilken variant du foretrækker, så vil en trenchcoat til kvinder i lækkert design med garanti gøre noget positivt for din personlige stil.

Tidsløse, trendy outfit med en trenchcoat

På det sidste har der indenfor modeverdenen været en trend med behageligt tøj, som samtidig ser godt ud. Trenchcoaten er netop en af disse tøjartikler, idet den udover at være en tidsløs klassiker også er meget behagelig at gå i. En trenchcoat kan have mange forskellige designs, og udover den klassiske armygrønne farve er der de sidste år kommet mange nye farver og mønstre, fx sandfarvet og stribet. Der er på den måde mange forskellige muligheder indenfor designet af trenchcoaten, men en trenchcoat i sort er dog den mest alsidige model, idet den passer til mange forskellige outfits. Uanset hvilken type du foretrækker, så vil en trenchcoat med sikkerhed være en jakke, som du kan bruge i mange forskellige situationer og med mange forskellige typer tøj.

Trenchcoat online hos Gina Tricot

Her hos Gina Tricot har vi et af de største udvalg af trenchcoats, og det er meget nemt at handle hos os. Vi har fx gratis fragt til vores mange fysiske butikker, og vi har ligeledes fri returnering til en af disse butikker. Når du har fundet en jakke du kan lide, fx en trenchcoat af uld, så er der altid nem og hurtig levering - leveringstiden er på blot 2-3 dage. Det er altså meget nemt at handle hos os.