Filtrer og organiser
NEW
Laila jumpsuit
299 DKK
NEW
Laila jumpsuit
299 DKK
NEW
Siri glitter jumpsuit
399 DKK
NEW
Ingrid jumpsuit
499 DKK
NEW
Ingrid jumpsuit
499 DKK
Gaby cutout jumpsuit
299 DKK
Isabella jumpsuit
249 DKK
Isabella jumpsuit
249 DKK
Arya pleated jumpsuit
399 DKK
Jolene jumpsuit
399 DKK

Jumpsuits

Jumpsuits er hot

Det er ikke uden grund, at de lækre jumpsuits er meget in i øjeblikket. For de er flotte, feminine og nemme at style til hverdag og fest.

Med jumpsuits undgår du tøjkriser

Det er super let og enkelt at style et jumpsuit. For der er tale om et genialt tøj design, der kun kræver et par fede sko eller støvler og så de accessories, du er i humør til på det givne tidspunkt. Derfor kan du med en flot jumpsuit altid finde løsningen på dine tøjkriser. For hvem kan ikke overskue kun at skulle have ét stykke tøj og et par sko til at passe sammen. Den, der fandt på jumpsuit til kvinder, havde en rigtig god dag. For alle ser godt ud i denne flotte dragt. Du kan selv bestemme, om du vil gå efter det helt enkle look, eller om du gerne vil vise bar ryg og skuldre frem. Du skal blot finde din favorit.

Jumpsuits til enhver lejlighed

Du kan bruge et jumpsuit til både hverdag og fest. Hvis du for eksempel anskaffer dig et lækkert og blødt jumpsuit i fleece, vil det være behageligt og dejligt at have på hele dagen lang. Derfor er det det oplagte stykke hverdagstøj. Men der findes også mange forskellige jumpsuit til voksne, der er egnet til at blive luftet, når du skal en tur i byen. Hop eksempelvis i et lækkert og feminint et af slagsen, hvor du både viser lidt bar ryg og skuldre. Køb et i hver af dine yndlingsfarver eller i et af de mange mønstrede materialer og lad dig iklæde det lækre suit, der passer til alle. Byd din nye favorit i form af et jumpsuit velkommen i din garderobe.

Køb jumpsuits online hos Gina Tricot

Hos os finder du et bredt udvalg af både moderne og stilrent tøj i den store online webshop. Hos Gina Tricot går vi meget op i hele tiden at supplere vores sortiment, så du altid har det seneste nye at vælge imellem. Så køb dit nye jumpsuit hos os. Da vi både har vores webshop og vores fysiske butikker, kan du altid få dine køb leveret hurtigt og fragtfrit til den butik, der ligger nærmest dig. Du har også mulighed for at returnere dine varer i vores butikker, hvis du skulle fortryde købet.