Filtrer og organiser

Er din favorit udsolgt online?

Så kan du nemt se, om varen findes i en butik. Klik dig frem til din favorit, søg på by eller adresse, og se, om varen findes i en butik nær dig. Vi krydser fingre!
Udsolgt online
– køb i butik
Bow front bustier
279 DKK
Udsolgt online
– køb i butik
Ally denim bustier
83.70 DKK 279 DKK

Korset

Korset i en opdateret version

Et korset er ikke, hvad det har været - og heldigvis for det. I dag er det nemlig mere til pynt og markering af talje end til indsnøring.

Et korset fremhæver din figur

Glem alt om fortidens korsetter. Og så alligevel ikke - for et moderne korset til kvinder kan stadig markere og understrege din flotte figur. Det sker dog på en langt sundere og mere behagelig måde end før i tiden, for her er der tale om et stykke tøj, der både råt og feminint følger din talje. Her hos Gina Tricot kan du få et korset i forskellige varianter - både som et selvstændigt stykke tøj eller for eksempel i en korset kjole, der virkelig kan lade dine former komme til sin ret. Det gør noget godt for både din figur og din kropsholdning, at det hele bliver strammet op på den blide, men behagelige måde, der kan understrege din krops fremtoning på bedste vis.

Find dit nye korset her

At bære meget kropsnært tøj kræver sin kvinde. Vil du føle dig mere sikker på, at alt sidder, hvor det skal, så kan løsningen være, at du bærer et korset inderst inde. På den måde ved du, at dit tøj sidder perfekt, fordi der er hold på især din maves facon. Det kan du for eksempel få ved at have et korset under kjole, som kan fremhæve din slanke skikkelse. Du kan også prøve med et korset til ryggen, hvis du gerne vil have lidt ekstra støtte på ryggen eller over lænden. I det hele taget kan du modellere lidt med din kropsform ved at iføre dig et korset, der kan støtte og fremhæve der, hvor du synes, der er behov for det.

Korset Online hos Gina Tricot

Her hos Gina Tricot er det altså muligt at finde en form for korset, der kan hjælpe dig til at få din krop til at fremstå lidt mere veltrimmet, end den egentlig er. Med noget diskret korset shapewear er det muligt at få strammet ind og strammet op inde under dit velsiddende modetøj. Det giver dig øget selvtillid at vide, at du ser godt og spændstig ud, så derfor giver det rigtig god mening at "snyde" dig til en lidt mere perfekt krop.