Filtrer og organiser
Mary bukser
299 DKK
Valma bukser
299 DKK
Georgia bukser
249 DKK
Dizzy culotte trousers
199 DKK
Sanne bukser
299 DKK
Jill bukser
159 DKK

Er din favorit udsolgt online?

Så kan du nemt se, om varen findes i en butik. Klik dig frem til din favorit, søg på by eller adresse, og se, om varen findes i en butik nær dig. Vi krydser fingre!
Udsolgt online
– køb i butik
Jill bukser
159 DKK
Udsolgt online
– køb i butik
Callie bukser
159 DKK

Mønstrede bukser

Mønstrede bukser til alle

En af de helt store trends i denne sæson er de super flotte mønstrede bukser. Heldigvis findes de i så stort et udvalg, at alle kan finde et par, der passer perfekt.

Flotte mønstrede bukser

Det er super hot med mønstrede bukser til kvinder i denne sæson. Derfor kan alle fans af den mønstrede beklædningsgenstand glæde sig over, at udvalget er stort. Du vælger selv, om du vil gå all in med dyremønstre på dine bukser, som leder tankerne hen på varmere himmelstrøg og safari, eller om du er mere til storblomstrende busker, der minder om sommer og solskinsvejr. Ligegyldigt om du er mest til det ene eller det andet, kommer du i denne sæson ikke uden om de flotte bukser med print. De vil uden tvivl præge modebilledet i et godt stykke tid endnu. Du kan både få dem i en tætsiddende udgave, hvor du viser din figur frem, men også i en mere løs udgave, hvor de næsten flagrer om benene.

Mønstrede bukser er super hotte

Når du kigger på den nye Jeans mode, der er fremme i øjeblikket, kommer du ikke uden om de flotte mønstrede bukser. De er simpelthen super hotte i denne sæson. Så leder du efter bukser til kvinder, bør du overveje at anskaffe dig sådan et par. Du behøver ikke være bekymret om, hvorvidt du kan finde ud af at style dem. For buskerne er overraskende lette at sætte sammen med dit eksisterende tøj. Husk blot på, at det hurtigt kan blive for rodet, hvis du sætter alt for mange mønstre sammen. Du kan derfor med fordel bruge dine nye bukser sammen med en ensfarvet trøje - gerne i en kontrastfarve. Nemmere bliver det vist ikke at sætte et sæt tøj sammen.

Shop mønstrede bukser online hos Gina Tricot

Hvis du leder efter det sidste nye inden for moderigtigt og feminint tøj, kan du med fordel besøge ginatricot.com. Sortimentet bliver løbende opdateret, så du altid kan finde inspiration og de sidste nye trends og tendenser her. Hos Gina Tricot finder du også en omfattende guide til bukser, så du har mulighed for at væge de helt rigtige. Ud over modetøj fører de også et stort udvalg i accessories til dine nye bukser. Du skal ikke vente længe på dine nye varer, hvis du vælger at shoppe online her, for leveringstiden er på kun 2-3 dage.