Sienna original jeans
449 DKK
Sienna original jeans
449 DKK

Original jeans

Original jeans, der skiller sig ud

Alle kender de der jeans, der bare sidder helt perfekt fra du tager dem på om morgenen til de skal af igen om aftenen. Det er lige hvad du får med Original jeans fra Gina Tricot.

Original jeans er de perfekte jeans

Det der er vigtigt med et par jeans er, at de skal have en perfekt pasform, lækkert snit og have stretch. Det får du sammen med et klassisk look med original jeans, som er perfekte til hverdagsbrug, men også kan bruges sammen med en fin top og en lækker taske til en fest, hvor du gerne vil være afslappet, velklædt og komfortabel. Det er de klassiske blå, dem med de fede huller på knæene, som er perfekte om sommeren eller med blondestrømpebukser under på i den kolde tid, eller de løse, der bare giver streetlooket. Det er muligheden for der er ikke noget bedre som en base end jeans, og dem her er mere end bare perfekte. De sidder som støbt, og det er lige noget for dig.

Original jeans er skabt til dig

Jeans til damer er et vidt begreb og de kan fås alle steder, men ikke alle følger moden på samme måde som dem, du finder hos Gina Tricot. Det er jeans skabt til nuet, og det er her, du finder jeans, der passer til alle lejligheder. Men du er heller ikke i tvivl om, at du kan bruge dem hjemme sammen med en stor, blød sweater og hoppe i dem, når du skal på arbejde eller passe studierne, for med dem kan du accessorize alt. Med en talje, der sidder perfekt i midten, så er du helt sikker på, at de bare passer til alt, og så behøver du ikke andre slags jeans, men kun forskellige farver og modeller for at glæde dig selv.

Original jeans Online hos Gina Tricot

Når vejret er trist, gråt og vådt, så er det bare sjovere at shoppe dametøj online hos Gina Tricot. På nettet har de altid det største udvalg, og leveringen kommer så hurtigt, at regnen ikke er stoppet endnu. Samtidig er det stedet at følge op på de senest trends indenfor tøj og accessories, for lige her finder du alt det nyeste og spændende måder at kombinere det hele på, så du altid er helt sikker på, at du ser ud, som om du kommer lige fra catwalken.