Filtrer og organiser
Leah slim mom jeans
399 DKK
Leah slim mom jeans
399 DKK

Er din favorit udsolgt online?

Så kan du nemt se, om varen findes i en butik. Klik dig frem til din favorit, søg på by eller adresse, og se, om varen findes i en butik nær dig. Vi krydser fingre!
Udsolgt online
– køb i butik
Leah slim mom jeans
399 DKK
Udsolgt online
– køb i butik
Leah slim mom jeans
399 DKK
Udsolgt online
– køb i butik
Leah slim mom jeans
399 DKK
Udsolgt online
– køb i butik
Angelina combat jeans
119 DKK 399 DKK
Udsolgt online
– køb i butik
Lisa superstretch jeans
349 DKK
Udsolgt online
– køb i butik
Alice ankellange jeans
99 DKK 299 DKK

Slim jeans

Slim jeans sælges af mange

Slim jeans er navnet på jeans, som sidder tæt ind til benene. Næsten alle jeans-brands har slimfit i deres kollektion, da denne type jeans er utroligt populære.

Slim jeans er populære

Næsten alle ejer et eller flere par jeans. Men jeans er ikke bare jeans. De har forskellige former, så de sidder forskelligt på dig. En model, som virkelig er blevet populær er de såkaldte slim jeans. Dette er en model af jeans, som sidder tæt ind til dine ben - det ligger også i navnet. De er som sagt utrolig populære, da de passer til meget tøj og de fremhæver dine ben positivt. De giver altså et lækkert og feminint look. Der findes naturligvis også andre slags dame jeans, men du får altså bare et super godt look med slim jeans. Slim jeans fås naturligvis ikke blot i blå, men også i andre farver, som blandt andet de lækre sorte jeans.

Slim jeans passer til meget

Jeans med stræk er for det første behagelige at have på. De sidder tæt ind til benene, men de føles ikke så stramme, da der er elastik i. Derudover er de super lækre, da de giver dig et lækkert og feminint look. Sådan et par stramme jeans passer til rigtigt meget tøj. De kan gå til en sweater, cardigan, t-shirt eller en lille kort kjole. Ja, overdelen til sådan et par bukser kan nærmest være alt - her sætter kun fantasien grænser. Hvis du synes, at slim jeans alligevel er lidt for stramme at have på, så kan du også få jeans regular fit, som lige sidder en tand mere løst, men som også går til de fleste typer af overdele.

Slim jeans Online hos Gina Tricot

Vil du have et moderne look fra top til tå? Så begynd med benene og hop i et par slim jeans. Du kan få dem leveret lige til døren på blot 2-3 dage, hvis du køber dem online. Hvis du ikke vil betale fragt, så kan du bestille dem til din nærmeste Gina Tricot, hvor du så selv kan gå ned og hente dit nye tøj. Det har nærmest aldrig været lettere at se godt ud - og du kan gøre det inden for få dage!