Filtrer og organiser
NEW
Tara sweater
199 DKK
NEW
Tara sweater
199 DKK
NEW
Gerry strikket trøje
329 DKK
NEW
Jennifer strikket cardigan
279 DKK
NEW
Jennifer strikket cardigan
279 DKK
NEW
Jennifer strikket cardigan
279 DKK
Elvira strikket cardigan
229 DKK
Elvira strikket cardigan
229 DKK
Tilly jakke
349 DKK
Tilly jakke
349 DKK
Christy sweater
279 DKK
Freja sweater
299 DKK
Freja sweater
299 DKK
Bibbi strikket trøje
249 DKK
Bibbi strikket trøje
249 DKK
Veronica sweater
249 DKK
Flisan sweater
249 DKK
Jo strikket cardigan
349 DKK
Judith strikket trøje
159 DKK
Hanna strikket trøje
159 DKK
Jennifer sweater
159 DKK
Beata strikket trøje
199 DKK
Karlie strikket trøje
74.70 DKK 249 DKK
Zoey strikket cardigan
199 DKK
1 2 3 4 5

Trøjer og cardiganer

Trøjer og cardiganer hitter

Det er blevet populært som aldrig før at iklæde sig trøjer og cardiganer. For det er både moderigtigt og rigtig behageligt tøj at gå i, og det afspejler sig på det store udvalg.

Trøjer og cardiganer er perfekte til hverdagen

Sortimentet inden for dame cardiganer er vokset eksplosivt, for det er blevet populært som aldrig før at iklæde sig trøjer og cardiganer i strik. Det er et blødt og lækkert materiale, der passer perfekt til hverdagsgarderoben. En cardigan er både blød og behagelig at have på, hjælper dig med at holde varmen og samtidig rigtig smart. Denne behagelige beklædningesgenstand sidder ikke tæt ind til kroppen, men giver din krop mulighed for at ånde. Samtidig sikrer den, at du stadig har et feminint og afslappet look. Det er blot nogen af grundene til, at trøjer og cardiganer er perfekt til hverdagen. Trøjer til kvinder skal nemlig både være smarte og behagelige, for det handler om at føle sig godt tilpas i det tøj, man har på.

Trøjer og cardiganer til et feminint look

Det er nemt at opnå et lækkert og feminint look i en lang cardigan, da denne helt automatisk vil fremhæve din kropsform, når den smyger sig om din krop. Hvis du binder den om maven eller sætter et bælte til, kan du let og elegant fremhæve din timeglas figur med en cardigan. Det er nemt at finde din nye favorit bladt de lækre trøjer og cardigan i strik. De er ultra feminine og lækre at have på og de kan kombineres på et utal af muligheder. Prøv en for eksempel at sætte en feminin strikket trøje sammen med en mere rå nederdel, for at skabe et look med en lækker kontrast. Du kan også sætte den sammen med et par jeans for et mere casual look.

Trøjer og cardiganer Online hos Gina Tricot

Se det store udvalg i trøjer og cardiganer online hos Gina Tricot. Vores sortiment bliver hele tiden opdateret med nye varer, så du kan let finde inspiration eller nye favoritter i vores store udvalg. Du finder med garanti lige det, du leder efter. Da vi også har fysiske butikker, kan du altid få dine køb hurtigt og fragtfrit leveret til en butik nær dig. Du kan selvfølgelig også nemt og bekvemt returnere dine vare i alle vores butikker, hvis du fortryder dit køb.