Pologensere til damer online på Gina Tricot

Et deilig basisplagg

Hvor ofte har du brukt litt for mye tid om morgenen for å finne noe å ha på? Pologensere blir aldri feil. Klassisk, casual eller med mønster – du vil garantert finne en favoritt hos Gina Tricot.

Pologenseren er perfekt i en basisgarderobe!

En pologenser eller flere er et perfekt basisplagg å ha i garderoben. Den funker like godt til hverdags som til fest, og du kan style den sammen med ulike bukser eller skjørt. Det hele avhenger av hvilket inntrykk du ønsker å gi. Gina Tricot har mange fine pologensere å velge mellom uansett anledning og sesong. Har du en mer klassisk stil, så kan du gå for en finstrikket pologenser i en nøytral farge. Skal du på fest i helgen kan du mikse en pologenser med dyrisk mønster til et rocka skjørt. Pologenser i bomull til dame finner du hos Gina Tricot.

Slik vasker du pologenseren din

Første bud når det kommer til vasking av klær er at du alltid må sjekke vaskeanvisningen. Her finner du det meste av informasjon om hvordan du vasker plagget og hvor høy temperatur vannet kan ha. Sørg også alltid for å vaske genseren din med lignende farger, det er så utrolig kjedelig å ende opp med misfargede klær fordi du ikke har vært nøye nok. Etter vask kan det være lurt å henge pologenseren på en kleshenger mens den fortsatt er fuktig, slik at alle rynker strekkes ut under tørk.

Casual look med pologenser

Pologensere kan du finne i alle slags farger og materialer. Den er et viktig plagg som de aller fleste moteriktige jenter har i klesskapet – ikke bare fordi den er fin å se på, men den er også svært komfortabel å ha på. Er du litt vågal kan du kjøre på med mønster og farger. Ønsker du en mer casual look kan du gå for ensfarget. Velger du en strikket pologenser vil du holde deg varm og stilren året rundt. Kombiner den med et langt skjørt til en litt småkjølig sommerkveld eller til et par dressbukser når du skal på jobb. Dette er et plagg som aldri vil gå av moten!

Gina Tricot er en Norges mest populære kleskjeder, og det er ikke uten grunn. Utvalget er stort og vi setter kundeservice høyt! Velg blant myke pologensere og deilige klær i strikk, skjørt i alle lengder og perfekte jeans som former seg etter kroppen. Vi har også undertøy, topper, yttertøy, tilbehør og alt annet du trenger for å se flott ut hver dag. Her finner du altså klær av kvalitet, til en rimelig pris. Bestiller du via nettbutikken leverer vi i postkassa i løpet av 1-3 dager, og ønsker du å spare penger på frakten så kan du velge å få varene levert i butikken.