Robyn boyfriend-farkut
34.97 EUR 49.95 EUR
Kate tomboy jeans
49.95 EUR

Loose fit jeans

Löysät farkut sopivat rentoon menoon

Löysät farkut ovat ihana valinta arjen pukeutumiseen. Ne täydentävät vaatekaapin monipuolista farkkuvalikoimaa. Väreissä ja leikkauksissa on runsaasti valinnanvaraa. Kun yhdistelet löysiin farkkuihin erilaisia asusteita ja koruja, saat ne sopimaan useisiin erilaisiin tilanteisiin.

Löysät farkut istuvat täydellisesti

Kukaan ei pidä liian kireistä farkuista. Löysät farkut ovat toimiva ja trendikäs vaatevalinta itsevarmalle naiselle, joka tietää mitä haluaa. Löysien farkkujen valikoimista löytyy sopivia malleja kaikille vartalotyypeille. Tärkeintä löysien kuin minkä tahansa muunkin farkkumallin valinnassa on istuvuus ja oikeanlainen leikkaus. Kokeilemalla erilaisia malleja löydät varmasti omalle kehollesi sopivat loose fit -farkut, joten älä arkaile pyytää apua myyjältä ja kokeilla rohkeasti erilaisia malleja. Löysät farkut naisille ovat usein monipuolisia erilaisine leikkauksineen ja pituuksineen. Löydät myös helposti naisille D-mitoitus farkut. Löysät farkut ovat todella rennot päällä, joten ne ovat kaikin puolin oivallinen valinta vaatteeksi erilaisiin tilanteisiin niin huolettomaan kotipukeutumiseen kuin epävirallisempaan työpaikkapukeutumiseenkin, sopivien asusteiden kanssa yhdisteltynä.

Löysät farkut ovat mukavat ja trendikkäät

Laaja löysien farkkujen valikoima antaa valinnanvaraa tyylitietoiselle naiselle. Rennot farkut naisille antavat liikkumatilaa ja tekevät arjen pukeutumisesta huomattavasti mukavampaa. Niiden suora ja leveä leikkaus antaa jaloille paljon tilaa. Loose fit -farkut ovat yleensä yhtä leveät lahkeista ja reisien kohdalta, joten ne sopivat kaikenlaisille säärillle, niin hoikemmille kuin runsaammillekin muodoille. Voit valita myös matalamman tai korkeamman vyötärön välillä, kun etsit itsellesi täydellisesti sopivia farkkuja. Väljät farkut ovat erittäin mukavat päällä ja suunniteltu niin, etteivät ne kiristä vyötäröltä ja ovat muutenkin rennommat kuin perinteiset farkut. Enää ei ole tarvetta ostaa kokoa liian isoja farkkuja, sillä löysien farkkujen aika on koittanut! Tämä väljä farkkumalli sopii kaikille ja on erinomainen valinta jokapäiväiseen käyttöön. Voit yhdistää löysien farkkujen kanssa kireämmän yläosan luodaksesi kontrastia asuusi. Mukavat naisten farkut sopivat hyvin myös vaikkapa työpaikan huolettomampaan pukeutumiseen ja ne voikin kätevästi yhdistää esimerkiksi sopivan jakun ja korkokenkien kanssa, jolloin saadaan aikaan fiksun ja huolitellun näköinen look.

Osta löysät farkut verkosta Gina Tricotilta

Olipa mielessäsi sitten löysät farkut XL- tai XS-koossa, saat ostettua ne helposti Gina Tricotilta. Kansainvälinen muotiketjumme tarjoaa vaatteita ja asusteita tyylitietoisille naisille jopa 28 maassa. Vahvuutenamme on yksinkertaisuus sekä vaatteiden suunnittelussa että työskentelytavassamme. Suhtaudumme intohimoisesti muotiin ja tavoitteenamme on tarjota sinulle uusi, mielenkiintoinen shoppailuelämys - riippumatta siitä kuinka usein teet ostoksia. Tule käymään myymälässämme tai tilaa heti netistä. Saat ilmaisen toimituksen yli 40 euron arvoisille tilauksille. Asiakkaanamme sinulla on vaatteillesi 14 päivän palautusoikeus. Meiltä ostaminen on siis helppoa ja vaivatonta - tervetuloa shoppailemaan!