Sienna original jeans
49.99 EUR
Sienna original jeans
49.99 EUR

Perinteiset farkut

Perinteiset farkut muokkautuvat joka tilanteeseen

Perinteiset farkut ovat ihana valinta arjen pukeutumiseen. Niitä voisikin sanoa vaatekaapin kulmakiveksi. Värisävyissä on runsaasti valinnanvaraa ja kokoja löytyy kaikille. Kun yhdistelet perinteisiin farkkuihin erilaisia asusteita ja koruja, saat ne sopimaan useisiin erilaisiin tilanteisiin.

Perinteiset farkut ovat trendikkäät ja mukavat päällä

Perinteiset farkut ovat pintansa pitävä, edelleen trendikäs vaatevalinta itsevarmalle naiselle, joka tietää mitä haluaa. Perinteisten farkkujen valikoimista löytyy sopivia malleja kaikille vartalotyypeille. Tärkeintä farkkujen valinnassa onkin juuri istuvuus ja oikeanlainen malli. Kokeilemalla erilaisia malleja löydät varmasti omalle kehotyypillesi sopivat farkut, joten älä arkaile pyytää apua myyjältä ja kokeilla rohkeasti erilaisia malleja. Perinteiset farkut naisille ovat monipuolisia erilaisine leikkauksineen ja pituuksineen. Valikoimista löytyy perinteisiä farkkuja normaalilla vyötäröllä, korkealla ja matalalla vyötäröllä sekä erilaisia istuvuuksia, kuten regular fit tai extra slim fit. Tavalliset naisten farkut ovat kaikin puolin oivallinen valinta asun perustaksi erilaisiin tilanteisiin niin huolettomaan kotipukeutumiseen, työpaikan business-pukeutumiseen ja toisinaan myös juhlaankin oikeiden asusteiden kanssa yhdisteltynä.

Perinteiset farkut ovat muotimaailman klassikko

Ajattomat normaalit farkut ovat muotimaailman klassikko vielä tänäkin päivänä! Et ole koskaan poissa muodista, kun valitset pukeutumiseesi perinteiset farkut. Laaja perinteisten farkkujen valikoima antaa valinnanvaraa tyylitietoiselle naiselle. Farmarihousut naisille säilyttävät paikkansa muodin tuulissa ja tyrskyissä. On kulunut jo 70 vuotta siitä, kun tämä ihana vaatekappale tuli ensimmäistä kertaa Suomeen saavuttaen pian koko kansan suosion. Nykyään farkkujen valmistajia on joka lähtöön kuten näitä monipuolisia vaatekappaleitakin. Löydät aina uusimpien trendien mukaiset farkut jos haluat pysyä tiukasti viimeisimmän muodin aallonharjalla tai voit vaihtoehtoisesti pitäytyä täysin perinteisissä farkkumalleissa, jotka eivät koskaan petä ja ovat aina klassinen valinta. Voit yhdistellä perinteisten farkkujen kanssa suosikkivaatteitasi ja -asusteitasi luoden tyylejä laidasta laitaan. Sinulla on vapaat kädet, joten kokeile rohkeasti erilaisia yhdistelmiä!

Osta perinteiset farkut verkosta Gina Tricotilta

Olipa mielessäsi sitten normaalit farkut XL- tai XS-koossa, saat ostettua ne helposti Gina Tricotilta. Kansainvälinen muotiketjumme tarjoaa vaatteita ja asusteita tyylitietoisille naisille jopa 28 maassa. Vahvuutenamme on yksinkertaisuus sekä vaatteiden suunnittelussa että työskentelytavassamme. Suhtaudumme intohimoisesti muotiin ja tavoitteenamme on tarjota sinulle uusi, mielenkiintoinen shoppailuelämys - riippumatta siitä kuinka usein teet ostoksia. Tule käymään myymälässämme tai tilaa heti netistä. Saat ilmaisen toimituksen yli 40 euron arvoisille tilauksille. Asiakkaanamme sinulla on vaatteillesi 14 päivän palautusoikeus. Meiltä ostaminen on siis helppoa ja vaivatonta - tervetuloa shoppailemaan!