Collegehousut

Collegehousut ovat avain rentoon oleskeluun

Collegehousut ovat oikea valinta sellaisiin rentoihin koti-iltoihin ja viikonloppuihin, jotka vietät mieluummin mukavasti rentoutuen kuin korkokengissä klubeilla. Rennot ja pehmeät housut tarjoavat mukavuutta kiireisen arjen keskelle. Kukapa meistä ei joskus haluaisi rentoutua?

Collegehousut kestävät katseita

Vaikka collegehousut naisille ovatkin pääasiassa vapaa-ajan housut, kehtaa niissä kuitenkin poistua kotoakin. Rennot naisten kollarit ovat mukavat housut esimerkiksi ystävien kanssa oleskeluun, kauppareissulle tai vaikka reippaalle kävelylenkille. Collegehousujen kanssa ei siis tarvitse piiloutua sohvan pohjalle, joskin nämä housut ovat hyvät myös siihen tarkoitukseen. Useimmiten collegehousut valmistetaan pehmeästä puuvillasta. Toisinaan niissä on myös erittäin pehmeä fleecevuori, joka lämmittää mukavasti etenkin kylminä vuodenaikoina. Puuvilla tekee housuista pehmeyden lisäksi todella mukavat päällä, ja väljä leikkaus takaa sen, että näissä housuissa on mukava hengailla kotona ja rennoissa tilaisuuksissa. Siksi moni kiireinen nainen vaihtaa pillifarkut collegehousuihin heti kotiin päästyään. Collegehousut symboloivat rentoa ja stressitöntä vapaa-aikaa.

Collegehousut sopivat sporttiselle naiselle

Riippuen koulusta tai työpaikasta, collegehousuja voi käyttää myös osana arkipäivän tyyliä. Collegehousut arkeen sopivat etenkin sporttiselle naiselle. Yhdistä löysät collegehousut tiukkaan toppiin ja nahkajakkuun. Näin tyylistä tulee tarpeeksi huoliteltu myös kaupungille. Kengiksi sopivat esimerkiksi klassiset Converset tai muut tennarit. Naisten collegehousut tekstillä ovat kiinnostava vaihtoehto yksivärisille kollareille. Collegehousut sopivat hyvin myös liikuntaan, joskin viime vuosina naiset ovat suosineet salilla ja juoksulenkillä tiukkoja trikoita. Kuitenkin esimerkiksi street dance tai hip hop -tunneille collegehousut ovat edelleen paras vaihtoehto. Samoin kuntosalille voi hyvin mennä kollareissa, jos tiukoissa trikoissa näyttäytyminen ujostuttaa. Avain tyylikkääseen kollarityyliin on löysien ja tiukkojen vaatteiden yhdistely. Housujen ollessa löysät kannattaa yläosaksi valita vartalonmyötäinen malli, jotta kokonaisuus ei muistuta säkkiä. Rentoihin collegehousuihin voi hyvin yhdistellä juhlavampia materiaaleja kuten nahkaa ja metallikoruja, jotta kokonaisuudesta tulisi astetta tyylikkäämpi.

Collegehousut verkosta Gina Tricotilta

Kun haussa ovat esimerkiksi collegehousut XL-kokoisina, ota suunnaksi Gina Tricotin verkkokauppa. Verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia helposti sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Selaa vaihtoehtoja, klikkaa suosikkisi ostoskoriin ja siirry kassalle. Toimitamme kaikki kello 16 mennessä tehdyt tilaukset kahdessa päivässä. Kun tilaat tuotteet noudettavaksi lähimmästä myymälästämme, saat tilauksesi ilman toimituskuluja. Lisäksi toimitamme kaikki yli 40 euron tilaukset ilmaiseksi kotiisi asti. Myös palauttaminen on ilmaista, kun teet sen sinua lähimpänä olevassa myymälässämme. Shoppailu ei koskaan ole ollut näin helppoa ja nopeaa, mikset siis kokeilisi verkkokauppaamme jo tänään.