collection.filter.filterName
NEW
Jasmina housut
39.99 EUR
Jasmina housut
29.99 EUR
Hilma checked trousers
39.99 EUR
Elin housut
39.99 EUR
Vanja housut
49.99 EUR
Leo pleated trousers
27.99 EUR 39.99 EUR
Julia housut
29.99 EUR
Julia housut
29.99 EUR
Ella housut
34.99 EUR

Onko suosikkivaatteesi loppunut verkkokaupasta?

Katso helposti, onko tuotetta myymälässä. Klikkaa suosikkiasi, tee haku paikkakunnan tai osoitteen perusteella ja katso, onko tuotetta saatavana lähimmässä myymälässäsi. Pidämme peukkuja!

Kuviolliset housut

Kuviolliset housut piristävät aina

Kuka sanoi, että alaosan tulisi olla tylsä? Kuviolliset housut moneen eri tyyliin löydät verkkokaupastamme. Housujen leikkauksissa on myös runsaasti valinnanvaraa. Tutustu valikoimaan ja lisää valopilkkuja vaatekaappiisi.

Kuviolliset housut lisäävät persoonallisuutta pukeutumiseesi

Kuviolliset housut naisille löydät Gina Tricotin valikoimasta. Printtihousut voivat olla kuosiltaan joko hyvin hillityt tai todella näyttävät. Ne eivät välttämättä ole aina juuri tietyn malliset, vaan lahkeet voivat olla leveämmät tai kapeammat. Myös vajaamittaisia lahjeita on näkynyt katukuvassa paljon. Suosittuja kuoseja housuissa ovat esimerkiksi pallot ja kukat. Nämä housut luovat usein mielikuvan keveästä tunnelmasta, ja siksi moni suosii printtihousuja juuri kesällä. Ne sopivat kuitenkin hyvin myös piristämään esimerkiksi syksyn muuten yksinkertaista pukeutumista ja ovat raikas valinta ympäri vuoden. Kuviolliset housut ovat ennen kaikkea valinta itsevarmalle ja tyylinsä tuntevalle naiselle, joka haluaa tuoda pukeutumiseensa mukaan ripauksen särmää ja hauskuutta. Printtihousut naisille löydät nettikaupasta ja liikkeistä.

Kuviolliset housut piristävät tyyliäsi

Kuosihousut ovat olleet ihana piristysruiske naisten pukeutumisessa viime aikoina! Moni arkailee näyttävien ja värikkäiden printtien käyttöä alaosassa, mutta muista, että voit aloittaa kuviollisten housujen käytön kokeilemalla ensin hillitympiä kuoseja. Kukkahousut ovat varma valinta, joilla piristät arkipukeutumistasi hetkessä. Yhdistä housut vaikkapa crop-topin tai muun kevyen topin kanssa ja pue jalkaasi korot, sillä printtikuvio korostaa kauniisti jalkojasi. Kuviolliset housut eivät kuitenkaan ole loistava valinta ainoastaan arkikäyttöön, vaan juhlavan yläosan kanssa niistä paljastuu myös erinomainen juhlavaate, joissa juhlit taatusti tyylillä, mutta mukavasti. Juhlapukeutumisessa kannattaa suosia kauniisti laskeutuvaa materiaalia ja tasapainottaa kokonaisuutta yksivärisellä yläosalla. Näiden housujen kanssa sinun ei todellakaan tarvitse tinkiä mukavuudesta tai istuvuudesta! Kukkahousut naisille ja muut printtihousut voit ostaa helposti myös nettikaupastamme.

Kuviolliset housut verkosta Gina Tricotilta

Haluatko vaihtelua farkkuihin ja kulahtaneisiin mustiin housuihisi? Kuviohousut naisille ovat aina hohdokas keino uudistaa tyyliäsi. Gina Tricotin kuviolliset housut auttavat sinua tuomaan pukeutumiseesi mielenkiintoisia yksityiskohtia omintakeisella tavalla. Verkkokaupassamme myös ostosten toimitus- ja palautusehtomme on tehty sinun etuasi silmällä pitäen: jos teet tilauksen ennen klo 16, toimitetaan ostokset sinulle jopa kahdessa arkipäivässä! Voit välttää postimaksut kokonaan sopimalla tilauksen noudosta mistä tahansa myymälästämme. Tuotteet voi myös palauttaa myymälään palautusajan puitteissa veloituksetta. Hyödynnä tilaisuutesi ja tutustu valikoimaan vaikka heti, niin saat uutta jalkoihin vedettävää lähes alta aikayksikön!