collection.filter.filterName
NEW
Laila haalari
39.95 EUR
NEW
Laila haalari
39.99 EUR
NEW
Siri glitter jumpsuit
49.99 EUR
NEW
Ingrid haalari
59.99 EUR
NEW
Ingrid haalari
59.99 EUR
Gaby cutout jumpsuit
39.99 EUR
Isabella haalari
29.99 EUR
Isabella haalari
29.99 EUR
Arya pleated jumpsuit
49.95 EUR
Jolene haalari
49.95 EUR

Jumpsuits

Haalari käy sekä arkeen että juhlaan

Haalari on tyylikäs valinta sekä arkeen että juhlaan. Kesällä lyhythihaiset haalarit ovat osittain korvanneet myös kesämekot, sillä niiden kanssa ei tarvitse pelätä helman nousemista korviin tuulessa.

Haalari on monikäyttöinen arkivaate

Kun puhutaan arkisesta ja tyylikkäästä pukeutumisesta, haalarit naisille ovat varsin uusi ilmiö. Haalarit on aiemmin mielletty lähinnä työvaatteiksi tai opiskeluun liittyväksi asuksi. Haalari tai jumpsuit on kuitenkin nykyisin tyylikäs valinta sekä toimistolle että kouluun. Jumpsuit naisille on saatavilla monessa eri kuosissa, joista löydät varmasti oman suosikkisi. Arkinen haalari voi olla sekä pitkä, että lyhythihainen. Kesällä käytettäväksi sopii esimerkiksi lyhytlahkeinen shortsihaalari, jonka liehuvat lahkeet tuovat vaikutelman keveästä kesämekosta. Talveen sopii tyylikäs, pitkälahkeinen ja yksivärinen puuvillahaalari, jonka saa helposti yhdistettyä esimerkiksi ryhdikkääseen jakkuun ja suureen kaulakoruun. Haalari onkin ennen kaikkea helppo valinta arkeen. Haalarin kanssa et joudu miettimään erikseen ylä- ja alaosan istuvuutta. Yksi vaate riittää.

Haalari sopii myös juhlaan

Moni mieltää virheellisesti jumpsuit haalarit lähinnä yö- tai oloasuiksi. Toki ne kelpaavat hyvin rentoon oleskeluun, mutta käyvät myös juhliin. Naisten talvihaalarit juhlavasta materiaalista ovat esimerkiksi aivan loistava valinta pikkujouluihin. Valitse pikkumustan tilalle musta, sametista valmistettu haalari. Tai käännä muiden juhlavieraiden katseet haalarilla, jonka hihat ovat pitsiä. Yhdistä näyttävä ja yksivärinen haalari suureen kaulakoruun ja korkeisiin korkoihin. Vaihtoehtoisesti voit valita haalarin, jossa on värikäs kuosi. Pidä tällöin asusteet yksinkertaisina ja yksivärisinä. Myös materiaaleja vaihtelemalla voit luoda kiinnostavan tyylin. Kokeile firman pikkujouluihin esimerkiksi kimaltavasta materiaalista valmistettua haalaria tai jouluun sopivaa punaista samettia. Jos haalari on sinulle uusi tuttavuus, kannattaa aloittaa helpolla ja valita yksivärinen, mielellään musta haalari. Näin varmistat sen, että asusi on tyylikäs ja kaunis.

Osta haalari verkosta Gina Tricotilta

Kun haussa ovat esimerkiksi farkkuhaalarit, kannattaa suunnata Gina Tricotin verkkokauppaan. Meiltä löydät aina kauden trendikkäimmät haalarit. Lisäksi ostaminen verkkokaupastamme on helppoa myös mobiililaitteilla. Klikkaa vain mieleisesi vaihtoehto ostoskoriin ja siirry kassalle. Toimitamme kaikki tilaukset ilmaiseksi myymäläämme ja yli 40 euron tilauksen saat ilmaiseksi kotiisi asti. Myös palauttaminen on ilmaista, kun teet sen lähimmässä myymälässämme. Takaamme nopean toimituksen ja jos tilaat ostoksesi kello 16 mennessä, käsittelemme tilauksen vielä samana päivänä. Tällöin paketti on perillä jo kahdessa arkipäivässä. Shoppailu ei koskaan ole ollut näin helppoa ja vaivatonta.