collection.filter.filterName
Jessie paita
19.99 EUR
Jessie paita
6 EUR 19.99 EUR
Jessie paita
19.99 EUR
Jessie paita
19.99 EUR

Onko suosikkivaatteesi loppunut verkkokaupasta?

Katso helposti, onko tuotetta myymälässä. Klikkaa suosikkiasi, tee haku paikkakunnan tai osoitteen perusteella ja katso, onko tuotetta saatavana lähimmässä myymälässäsi. Pidämme peukkuja!

Oxford-paidat

Oxford-paidat ovat muodin klassikko

Oxford-paidat tuovat säväyksen peribrittiläistä tyyliä asuusi, mutta toimivat myös sporttisempiin vaatteisiin yhdistettynä. Ratsastussaappaat, kynähameet tai farkut - yhdistelmien määrä on lähes rajaton! Onko valintasi raikas valkoinen vai pehmeä pastelli?

Oxford-paidat - klassikko hyvästä syystä!

Kauluspaita on monipuolinen, ajaton ja aina tyylikäs vaate. Hyvin istuva kauluspaita tuo itsevarmuutta, mutta on helposti yhdisteltävissä myös rennompaan muttei liian arkiseen tyyliin. Paita voi olla joko tyylikäs pohja näyttävämmille asusteille tai asusi huomionherättäjä - valikoimistamme löydät sekä yksinkertaisia malleja että näyttävämpiä vaihtoehtoja rohkealle pukeutujalle. Mukava ja kestävä puuvilla, klassiset ja imartelevat leikkaukset sekä monelle sopivat värit tekevät kauluspaidasta varmasti yhden lempivaatteistasi! Pesuohjeita noudattamalla puserosi kestää pitkään ja pelastaa varmasti monelta vaatekriisiltä. Eri materiaalit puhdistuvat eri lämpötiloissa, mutta esimerkiksi puuvillaa voit pestä hieman kuumemmassa vedessä kuin tekokuituja. Kunkin vaatteen pesuohjeet ja suositellut kuivaustavat löydät kätevästi yleensä sisäsaumaan ommeltuna.

Rennot ja tyylikkäät Oxford-paidat

Lyhythihainen paita, raikkaat sävyt ja vilpoinen puuvilla ovat kesän suosikkeja, mutta niistä ei tarvitse luopua säiden viiletessäkään. Paitapuserolla teet asustasi helposti työpaikkasi tyylikkäimmän, sillä yksinkertainen ja klassinen vaatekappale ei mene koskaan muodista. Pusero ei välttämättä kaipaa rannekelloa kummempia asusteita, mutta halutessasi voit yhdistellä siihen erilaisia koruja tai vöitä tilanteen ja fiiliksesi mukaan. Housujen tai hameen sisään laitettu paita on aina varma valinta toimistoon, mutta asu muuttuu heti rennommaksi, kun annat helman laskeutua rennosti tai jos asettelet sen esimerkiksi vain toiselta puolelta vyön alle. Työtyylin saa muutettua nopeasti iltavalmiuteen puseron pari ylintä nappia avaamalla ja lisäämällä näyttävän korun asuasi koristamaan. Laita jalkaasi vain korkokengät, lisää hieman huulipunaa ja olet valmis jatkamaan juhlia yömyöhään!

Oxford-paidat verkosta Gina Tricotilta

Gina Tricot tarjoaa edullista muotia, jolla päivität tyylisi helposti sekä klassikoilla että trendikkäimmillä vaatteilla. Ostaminen on helppoa ja turvallista. Uusia tuotteita tulee valikoimamme päivittäin. Tuotteet voit tilata joko suoraan kotiisi tai haluamaasi myymälään ilmaiseksi. Nopea toimitusaika ja helppo palautus takaavat sen, että pääset nauttimaan uusista vaatteistasi nopeasti. Ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset käsitellään vielä saman päivän aikana. Tarkista siis uutuutemme ja klikkaa suosikkisi ostoskoriin. Onko valintasi tyylikäs paitapusero vai ihanan lämmin neule?