Alexa poncho
19.99 EUR
Alexa poncho
19.99 EUR
Alexa poncho
19.99 EUR
Alexa poncho
19.99 EUR
Alexa poncho
19.99 EUR
Alexa poncho
19.99 EUR

Ponchot

Ponchot ovat syksyn ehdoton hankinta

Ponchot eivät suotta nouse suosioon säännöllisin väliajoin, sillä niiden monikäyttöisyys, ajattomuus ja tyylikkyys ovat vertaansa vailla. Poncho sopii kaikkiin tilanteisiin, sillä se on helppo yhdistää asuun kuin asuun.

Ponchot ja niiden käyttö

Monikäyttöinen ja lämmin poncho muuttaa asusi ilmeen helposti täysin uudenlaiseksi sekunneissa. Sillä tuot rentoutta asuun, mutta piristät myös yksinkertaista vaateyhdistelmää helposti. Materiaalit, värit ja kuosit vaihtelevat, mutta perusidea on sama: viittamainen vaate on helppo kietaista ylle tuomaan lisälämpöä tai tekemään asustasi mielenkiintoisemman. Ponchoa voi käyttää takin tapaan päällysvaatteena kesällä ja syksyllä. Kylmemmillä säillä ponchon voi jopa pukea takin päälle sekä lämmittämään että piristämään ilmettäsi. Poncho netistä tulee tietenkin myös pesuohjeiden kanssa. Tarkista suositellut pesulämpötilat ja valmistuksessa käytetyt materiaalit ennen pesua. Neuleet kannattaa yleensä pestä alhaisella lämmöllä, jotta ne pysyvät hyvinä mahdollisimman pitkään. Joskus raikastus on parasta tehdä tuulettamalla tai vaikka pakastamalla vaate. Gina Tricotin nettivaatekauppa tarjoaa ponchoja moneen makuun.

Monikäyttöiset ja tyylikkäät ponchot

Ponchon käyttö on helppoa: sen avulla voi viimeistellä asun kuin asun helposti. Ihana boho chic -tyyli ei ole tarkoitettu vain kesäkuumalle, vaan linjalla voi jatkaa syksylläkin, kun pitsitopin vaihtaa ponchoon. Yhdistä viittaan esimerkiksi vaaleita sävyjä, hieman kulutettua farkkua ja korkeakorkoiset saappaat, jolloin tyyli pysyy naisellisena. Mustat pillifarkut, maiharit ja leveälierinen hattu ovat urbaanin soturittaren univormu, johon saa vaihtelua vaihtamalla nahkatakin ponchoon. Poncho sopii loistavasti myös aktiivista elämäntapaa viettäville tyyliniekoille, sillä se yllä on helppo viilettää tyylikkäänä paikasta toiseen vaikka pyörän selässä. Poncho on hyvä olla myös mukana matkalla, sillä lämpimissäkin kohteissa voi olla viileää iltaisin. Mikä parasta, poncho naisille sopii aina ylle kantajansa koosta riippumatta, joten se on vaatekaapin kulmakivi erilaisissa elämäntilanteissa.

Ponchot verkosta Gina Tricotilta - ilmainen toimitus!

Gina Tricot toimittaa kaikki vähintään 40 euron tilaukset kotiisi veloituksetta. Tilauksen voi tehdä myös haluamaasi liikkeeseen, josta voit noutaa sen itsellesi parhaiten sopivana aikana. Ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetämme vielä saman päivän aikana, ja pääsääntöisesti ne toimitetaan kahden päivän kuluessa. Maksutavaksi voit valita esimerkiksi turvallisen ja helpon laskun, jonka voit jakaa haluamaasi osiin. Syysostosten teko onnistuu helposti sekä myymälöissämme että ympäri vuorokauden palvelevassa verkkokaupassamme. Edullinen ja trendikäs muoti on vain parin klikkauksen päässä! Joko löysit uudet lempivaatteesi syksyä varten?