Trenssitakki

Trenssitakki - Trendikäs klassikko

Trenssitakki löytynee jokaisen naisen vaatekaapista, ja jos ei löydy, on aika hankkia sellainen! Naisellinen takki sopii jokaiselle naiselle tilanteeseen kuin tilanteeseen aina työtapaamisesta illanviettoon ja kaikkeen siltä väliltä.

Trenssitakki on syksyn suosikkitakki

Trenssitakki on syksyn suosikkitakki, joka löytyy jo monen naisen vaatekaapista. Kaunis naisten trenssitakki korostaa tyylikkäästi, mutta samalla myös trendikkäästi vyötäröä. Vyötärönauhansa ansiota trenssitakki istuu erittäin mukavasti päällä, ja mikä tärkeintä, se myös näyttää upealta. Naisten pitkä trenssitakki sopii loistavasti erilaisiin tilaisuuksiin. Sen voi yhtä hyvin pukea päälle työtapaamiseen kuin muihinkin arjen menoihin. Naisten pitkä takki suojaa viimalta, joten sen alle on mukava kätkeä vaikka lyhyt pikkumekko. Trenssitakki on yhtä aikaa ajaton klassikko ja erittäin trendikäs vaate. Trenssitakkien aika ei ole koskaan ohi, joten niitä kannattaa varata naulakkoon yksi jos toinenkin. Moderni nainen varustaakin vaatekaappinsa vähintään yhdellä trenssitakilla, joka on syksyn takuuvarma hitti!

Trenssitakki sopii erinomaisesti asusteiden kaveriksi

Naisten trenssitakki saa persoonaa ja vaihtelevuutta erilaisilla asusteilla. Yhdistämällä takin vaikkapa värikkääseen huiviin, tulee asukokonaisuudesta raikas ja persoonallinen. Kauniit hatut sopivat erinomaisesti trenssitakin kanssa. Syksyn viileyteen trenssitakin kera voi pukea nahka- tai tekonahkakäsineet, jotka ovat myös erittäin tyylikäs valinta. Myös erilaisia kenkiä käyttämällä saa takkiin vaihtelevuutta. Kannattaa kokeilla rohkeasti perinteisten saappaiden lisäksi vaikkapa tennareita ja pikkukenkiä. Trenssitakkeja löytyy myös talvikäyttöön. Pitkä talvitakki on todella mukava ja lämmin. Talviseen trenssitakkiin voi yhdistää rennosti pipon, kaulaliinan ja lapaset. Trenssitakki sopii siis monenlaiseen käyttöön. Sitä voi yhdistellä erilaisiin asusteisiin sekä kenkiin ja laukkuihin itselle sopivimmalla tavalla ja näin korostaa omaa tyyliä ja persoonaa. Trendikäs trenssitakki on modernin naisen luottovaate, johon voi itsevarmasti pukeutua niin juhlaan kuin arkeenkin!

Trenssitakki verkosta Gina Tricotilta

Lyhyen tai pitkän trenssitakin syksyyn tai talveen voi tilata kätevästi Gina Tricot -verkkokaupasta, jossa shoppailusta on tehty helppoa ja hauskaa. Ostoksia voi tehdä silloin, kun se itselle sopii. Kauppa on aina auki! Shoppailu onnistuu niin tietokoneella kuin tabletilla ja älypuhelimellakin. Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa. Tilaustakaan ei tarvitse odotella kauaa: ennen klo 16.00 tehty tilaus toimitetaan nopeasti kahdessa arkipäivässä! Toimitus on ilmainen, mikäli tilauksen arvo on vähintään 40 euroa, tai kun tilaus toimitetaan myymälään. Mahdollisen palautuksenkin saa tehtyä ilmaiseksi myymälään. Meiltä ostaminen on siis helppoa ja vaivatonta - tervetuloa shoppailemaan!