collection.filter.filterName

Onko suosikkivaatteesi loppunut verkkokaupasta?

Katso helposti, onko tuotetta myymälässä. Klikkaa suosikkiasi, tee haku paikkakunnan tai osoitteen perusteella ja katso, onko tuotetta saatavana lähimmässä myymälässäsi. Pidämme peukkuja!

Korsetit

Korsetit, alusvaatteesta trenditietoisen valinnaksi

Jo vuosisatojen ajan on naisten yksi tärkeimmistä vaatekappaleista ollut korsetti. Ajan mittaan se on muuttanut muotoaan radikaalisti ja käyttötarkoituskin on saanut uusia ulottuvuuksia. Nykyisin korsetit ovatkin lähinnä muodikkaita päällysvaatteita.

Korsetit korostavat kapeaa uumaa

Yleisesti puhutaan korseteista, mutta useimmiten korsetilla viitataan nykyisin korsettitoppiin tai muuhun vastaavaan koristeena toimivaan, etäisesti perinteisistä korseteista inspiraatiota saaneeseen vaatteeseen. Entisaikojen valaan luilla tuetut, visusti vaatteiden alla pidettävät korsetit ovat saaneet jäädä ja tilalle ovat tulleet muodikkaan vaatteen virkaa ajavat topit, joiden korsettimaisuus tulee esiin lähinnä erilaisten nyörityksien ja leikkauksien kautta. Toki erilaisia tukikorsettejakin vielä löytyy, mutta eniten käyttäjäkuntaa on biletopeiksi tarkoitetuilla korsettimaisilla topeilla ja asusteilla, kuten vöillä. Enää ei tarvita kamarineitoa avuksi pukeutumiseen ja riisuuntumiseen, sillä nämä nykypäivän topit eivät ole vartalonmuokkaukseen suunniteltuja tuskallisen tiukkoja, lähes hengityksen salpaavia kapistuksia, vaikka niissä pari muovista luuta saattaakin olla pitämässä vaatetta ryhdikkäänä.

Korsetit pitävät pintansa

Naisten korsetti on kokenut monta muodonmuutosta vuosien saatossa. Yksi asia ei kuitenkaan ole muuttunut: kapeamman ulkomuodon havittelu. Muotoileva korsetti on nykyisin muiden muotoilevien alusvaatteiden myötä jo hieman sivuun jäänyt, sillä nykypäivän nainen on aktiivinen ja vaatteelta odotetaan käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Perinteisen vanhanaikaisen korsetin aiheuttama liikeratojen rajoittuminen ei kovin monen elämäntyyliin enää sovi, joten muotoilevatkin korsetit ovat nykyisin lähinnä joustavaa materiaalia joissa saattaa olla muutama hyvin taipuisa luu tukena. Huomaamattomuus on myös monien asujen kanssa tärkeää, harva kun haluaa että ulkopuoliset huomaavat heidän käyttävän muotoilevia alusvaatteita. Ohuemmat materiaalit ovatkin tässä avainasemassa. Lopputuloksesta saa silti miellyttävän ja kehon epätasaisuuksia mukavasti piiloon. Monissa muotoilevissa korseteissa on kätevästi rintaliiveistä tuttu hakaskiinnitys, joten vaatteiden alta ei erotu epätasaista nyörityksen aiheuttamaa möykkyä ja alusvaatteesi pysyvät omana salaisuutenasi.

Korsetti verkosta Gina Tricotilta

Korsettitopit ja suositut korsettivyöt tilaat kätevästi Gina Tricotin verkkokaupasta. Tehdessäsi tilauksen ennen kello 16 toimitetaan tilauksesi perille kahdessa päivässä. Yli 40 euron tilaukset saat kotiisi ilman postikuluja! Toimitus myymälään on aina ilmainen, samoin mahdollinen tilauksen palautus. Verkkokaupassa shoppailet mukavasti ilman perinteisen liikkeen ruuhkaa, ja itsellesi sopivaan aikaan, joten kiireisen ihmisen ei tarvitse stressata kauppojen aukioloajoistakaan. Tai ehkäpä löysit liikkeestä mieleisesi vaatteen, mutta sopivaa kokoa ei ollut saatavilla. Vai jäikö ihailemasi vaate ostamatta ja nyt kaduttaa? Verkkokaupasta voit tilata tuotteet heti, tervetuloa shoppailemaan!