Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Suuresta kiinnostuksesta johtuen, vastausaikamme ovat tavallista pidempiä.

Jotta voisimme käsitellä asiasi nopeammin, olemme päättäneet hoitaa asiakaspalvelumme sähköpostitse. Kysymyksiin vastataan maantaista torstaihin klo 09:00-18:00 ja perjantaisin klo 09:00-17:00.

Kysymyksiin, jotka lähetetään arkisin klo 18:00 jälkeen tai pyhäpäivinä, vastataan seuraavana arkipäivänä. Täytä lomake ja selosta asiasi mahdollisimman tarkkaan.

Kaipaatko sinä tilaus- tai toimitusvahvistusta? Muista tarkistaa roskapostisi, että ne ei ole mennyt sinne.

Voinko tehdä muutoksia tilaukseeni tai asiakastietoihini?

Maksun vahvistamisen jälkeen et voi enää tehdä muutoksia tilaukseesi tai osoitetietoihisi. Voit muuttaa asiakastietojasi tilauksen yhteydessä tai kirjautumalla sisään ja valitsemalla ”Asiakastiedot”.

En voi kirjautua sisään.

Onhan kirjautumisessa käyttämäsi sähköpostiosoite sama, jonka annoit rekisteröityessäsi? Kirjoita se pienillä kirjaimilla. Onko sinulla oikea salasana? Voit aina pyytää uuden salasanan napsauttamalla ”Oletko unohtanut salasanasi?”.

Mitä maksutapoja voin valita?

Voit valita VISA-, Mastercard- ja VISA Electron -korttimaksun sekä Klarna-laskun. Voit myös maksaa lahjakortilla. Lue lisää kohdasta ”Kuinka maksan lahjakortilla”.

En ole saanut laskua.

Klarna on lähettänyt laskun sähköpostitse. Voit itse hakea laskua osoitteesta www.klarna.com antamalla sähköpostiosoitteesi kohtaan ”Löydä laskusi”.

Miksi en voi maksaa laskulla?

Jos ostostasi ei hyväksytä, kun valitset maksutavaksi laskun, siihen voi olla useita syitä.

1. Laskulla maksamiseen vaaditaan, että olet vähintään 18-vuotias.

2. Antamasi osoite on virheellinen. Laskulla maksettaessa hyväksytään vain väestörekisterissä oleva osoite.

3. Olet ylittänyt laskun enimmäismäärän, joka on 250 €. Tämä voi kuitenkin vaihdella, joten jos haluat tietää enimmäismäärän, ota yhteyttä Klarnaan, puh. 09 - 425 99 771.

4. Olet antanut väärän henkilötunnuksen. Henkilötunnus tarkistetaan väestörekisterissä olevan osoitteesi perusteella, joten näiden kahden tulee vastata toisiaan.

5.5. Klarna (jota käytämme laskulla maksettaessa), ei hyväksy luottoasi.

Voinko muuttaa noutopaikkaa tilauksen hyväksymisen jälkeen?

Ei, vahvistettuun tilaukseen ei voi enää tehdä muutoksia. Siksi kannattaa aina tarkistaa osoite- ja toimitustiedot huolellisesti.

Mistä/miten haen tuotteet?

Saat sähköpostiisi toimitusvahvistuksen, kun pakettisi lähtee varastoltamme. Siitä löydät tiedon, onko tuotteesi lähetetty kirjeenä vai pakettina. Jos tilaus lähetetään pakettina, löydät vahvistuksesta seurantakoodin, jolla voit seurata paketin kulkua. Kun paketti on skannattu valitsemassasi noutopaikassa, saat tekstiviesti-ilmoituksen tai voit noutaa paketin lähetystunnuksella ja henkilöllisyystodistuksella. Kirje toimitetaan suoraan kotiisi.

Toimitatteko Ahvenanmaalle, Huippuvuorille, Färsaarille ja Grönlantiin?

Ei, toimitamme kaikkiin Pohjoismaihin lukuun ottamatta Ahvenanmaata, Huippuvuoria, Färsaaria ja Grönlantia.

Voiko joku muu noutaa pakettini?

Kyllä, mutta noutajalla tulee silloin olla mukana valtakirja.

Miten takaisinmaksu suoritetaan, kun olen maksanut lahjakortilla?

Takaisinmaksu tehdään aina sille maksutavalle, jota olet käyttänyt tilatessasi. Jos olet maksanut osan lahjakortilla ja osan laskulla tai luottokortilla, tehdään takaisinmaksu ensisijaisesti takaisin luottokortille tai vähennetään laskusta. Ylittävä määrä maksetaan takaisin lahjakortille.

Löydät kaikki kysymykset ja vastaukset täältä.