TUTUSTU MEIHIN

Gina Tricot’lla emme tee asioista vaikeita. Vahvuutemme on aina ollut yksinkertaisuus, sekä vaatesuunnittelussamme että työskentelytavassamme. Perustimme vuonna 1997 myymälän, joka myi kaupallisesti kannattavia, naisellisia trikoovaatteita. Nyt viisitoista vuotta myöhemmin olemme kasvaneet kansainväliseksi muotiketjuksi, joka tarjoaa vaatteita ja asusteita tyylitietoisille naisille 28 maassa.

YRITYKSESTÄ

Gina Tricot on ruotsalainen muotiketju, joka tarjoaa jännittävää ja naisellista muotia naisille yli 30 maassa. Perustamisvuodestamme 1997 lähtien olemme kasvaneet räjähdysmäisesti ja meillä on tällä hetkellä 180 myymälää viidessä Euroopan maassa sekä yli 2 000 työntekijää. Suhtaudumme intohimoisesti muotiin ja tavoitteenamme on tarjota asiakkaille uusi, mielenkiintoinen shoppailuelämys – riippumatta siitä kuinka usein he tekevät ostoksia. Jatkamme laajentumistamme ja suuntaamme katseemme aina tulevaisuuteen nähdäksemme, miten voimme kehittyä kansainvälisenä muotitoimijana.

HENKILÖKOHTAINEN TUNNELMA

Se, että Gina Tricot on perheyritys, näkyy selkeästi organisaatiossa. Haluamme työntekijöidemme kasvavan yrityksen mukana ja kannustamme heitä omiin aloitteisiin ja yritteliäisyyteen. Yrityksessä näkyviä ominaisuuksia ovat positiivisuus, halu ja toiminta sekä intuitiivinen tunne siitä, kuinka me naiset haluamme pukeutua. Nyt ja ensi vuonna. Kiinnostus muotiin ja kyky kaupallistaa trendejä saavat myös aikaan sen, että voimme jatkuvasti tarjota asiakkaillemme kiinnostavia shoppailuelämyksiä ja uusia tapoja pysyä ajan tasalla ajankohtaisista trendeistä. Katsomme jatkuvasti eteenpäin, ja siksi Gina Tricot’lla tapahtuu myös jotain uutta koko ajan.

”Tässä on oltava jatkuvasti valppaana.”

Anna Appelqvist, Design- ja Sisäänostopäällikkö

Anna Appelqvist on Gina Tricot’n Design- ja Sisäänostopäällikkö. Hän oli mukana jo 1997, jolloin hän suunnitteli ensimmäiset mallistot olohuoneessaan Boråsissa. Sen jälkeen on tapahtunut paljon – ja nopeasti. Pysyäkseen mukana täytyy olla jatkuvasti valppaana ja ajan tasalla muotisuuntauksista.