SUUNNITTELUPROSESSI

Suunnitteluosastomme muodostaa Gina Tricot’n ytimen ja vaatetuotantomme. Kyky tunnistaa tulevat trendit on kaikkien muotiyritysten perusta ja siksi suunnittelijamme ja sisäänostajamme ovat siellä, missä uusia trendejä luodaan ja käyvät usein inspiraatiomatkoilla. Vaikutteet kootaan sitten erilaisiksi suuntaviivoiksi, jotka ohjaavat mallistojamme. Tuloksen näet myymälöissämme – yksinkertaista, kattavaa muotia, jossa näkyvät ajankohtaiset trendit.

VALIKOIMA

Samaistumalla selkeästi asiakkaisiimme voimme löytää avainvaatteita ja asusteita, joita asiakkaamme haluavat – tekemättä siitä vaikeaa. Joka päivä kysymme itseltämme: Haluatko käyttää tätä? Mitä haluaisit käyttää tämän kanssa? Laajan valikoiman pitäminen vaatii kuitenkin näppituntumaa. On mittavaa mutta hauskaa työtä varmistaa, että mallit, värit ja materiaalit sopivat yhteen sekä suunnitella, että oikea vaate oikeassa trendissä on myymälässä oikeaan aikaan.

SUUNNITTELU

Jokaisesta tehtävästä tilauksesta tehdään samalla myös läpimenoaikapäätös. Perustuotteet suurissa määrissä vaativat tuotantoa, jossa läpimenoaika on pidempi kuin pienet sarjat, joissa muotiaste on korkeampi. Ainutlaatuiset mallistomme löytyvät myymälöiden hyllyistä jopa kahdessa viikossa siitä, kun suunnittelija on luonut ne. Mallistotyön onnistumiseen tarvitaan joustavuutta ja hyvin toimivaa logistiikkaa. Meillä on tuotantoa sekä Euroopassa että Aasiassa ja mukautamme mallistojamme asiakkaiden kysynnän mukaan.

KONSEPTI

Vastataksemme kasvaneeseen kysyntään uusilla markkinoillamme toimimme nykyisin aiempaa konseptuaalisemmin. Keskitymme paljon luomaan kokonaisia mallistoja, joista sinä asiakkaana voit helposti yhdistellä vaatteita ja asusteita toisiinsa. Mallistot vaihtelevat superkaupallisista mallistoista aivan uusimpia trendejä tarjoaviin mallistoihin, jotka ovat kuitenkin aina naisellisia. Olemme naisia, jotka suunnittelevat vaatteita naisille ja lähtökohtanamme on aina, että muoti on, ja sen tulee olla, hauskasti ja helposti omaksuttavaa.