Filtrer og ordne
NEW
Ebba short faux fur jacket
799 NOK
NEW
Amandla denim jacket
599 NOK
NEW
Astrid velvet puffer jacket
899 NOK
Sussi satin blazer
499 NOK
Kina jakke
399 NOK
Pearl denim jacket
799 NOK
Wanda jakke
299 NOK
Wanda jakke
299 NOK
Wanda jakke
299 NOK
Wanda jakke
299 NOK
Wanda jakke
299 NOK
Wanda jakke
299 NOK
Wanda jakke
299 NOK
Wanda jakke
299 NOK
Wanda jakke
299 NOK
Ebba faux fur jacket
799 NOK
Bella faux fur jacket
799 NOK
Kate jakke
799 NOK
Ellie dressjakke
399 NOK
Hazel jakke
399 NOK
Hazel jakke
399 NOK
Hazel jakke
399 NOK
Rachel jakke
399 NOK
Scarlet kåpe
399 NOK
Jessie denim jacket
599 NOK
Solange denim jacket
399 NOK
Blair denim jacket
599 NOK
Blair denim jacket
599 NOK
Siri denim jacket
599 NOK
Elin jakke
799 NOK
Jourdan jakke
399 NOK 599 NOK

Jakker

 

Jakker online på Gina Tricot

Jakker til enhver anledning

Jakker er plagg som brukes året rundt og det lønner seg å ha et lite utvalg hengende i garderoben. Både med tanke på skiftende vær og stil – en jakke som lar seg kombinere med ulike antrekk er gull verdt.

Vinterjakker med stil

Hos Gina Tricot finner du et stort utvalg vinterjakker til den kaldere årstiden. Enten du er på utkikk etter en varm parkas som dekker ned til knærne, en klassisk god og varm boblejakke eller en annen variant skal det finnes varma jackor for enhver kvinne og smak her hos oss. Jakkene kommer i tillegg i forskjellige farger og stoff noe som gjør det veldig enkelt å beholde sin egen stil ved kjøp av en ny - noe som er viktig for mange. Den perfekte vinterjakke passer din stil, holder på varmen i din ønskede temperaturkategori og tåler en viss mengde nedbør i form av snø.

Vedlikehold av sommerjakker

Godt vedlikehold og riktig vask er viktig for at jakkene - og plagg generelt skal holde lengst mulig. Det er ingen hemmelighet at vaskemaskinen sliter på klærne. Det lønner seg dermed å tørke enkeltflekker med en fuktet klut fremfor å vaske jakken hver gang den blir litt sølet til. Innimellom vil den likevel være behov for en vask i vaskemaskinen og da er det veldig viktig at man følger instruksjonene på jakkens påsydde vaskelapp - dette vil redusere slitasje på plagget.

Lettere jakker for varmere dager

I de varmere årstidene vil det være behov for lettere plagg og hos oss finnes det i denne kategorien mange stilige jakker. Ved kjøp av sommerjakker er det noen ting man bør tenke på. Det er viktig at den kan varme litt på kjølige sommernetter eller om det er litt vind i luften. Samtidig bør den ikke være for varm, da vil ikke jakken bli brukt. Pilotjakker eller bomberjakker er plagget som preger motebildet denne våren og sommeren. Disse kommer i ulike farger og mønstre og kan kombineres med en rekke ulike stiler. I tillegg kommer de i ulike tykkelser - alt fra tykke vinterjakker til lette uforede sommerjakker.

Dersom du er på utkikk etter en eller flere jakker lønner det seg å sjekke ut vårt sortiment. Her finner du alt fra dongeri- og penjakker til bomber- og vinterjakker til en hyggelig pris. Nyheter kommer inn hver dag, og dermed kan du kle deg i det nyeste av det nye. Samtidig behandles, pakkes og sendes din bestilling innen kort tid!