Bomberjakker

Bomberjakker online på Gina Tricot

Bomberjakken gjør klesskapet komplett!
Bomberjakker kan brukes til de fleste anledninger. Finn din favoritt idag og vær klar for hva det enn måtte være. Med en bomberjakke er klessakpet komplett.
Bomberjakker for alle anledninger
Sikre garderoben med en bomberjakke. De finnes i flere forskjellige materialer og passer for alle anledninger. Velg en bomberjakke i sateng når du ønsker en jakke over festantrekket eller når du ønsker en feminin touch på hverdagsantrekket. Det er et plagg du lett vil bli glad i, og som du vil bruke ofte! Det er også attraktivt å ha en bomberjakke i lær i klesskapet. Her har du et materiale som passer godt sammen med røffe boots eller støvletter. En bomberjakke er et multiplagg, uansett hvilken variant du har falt for så vil du oppleve at den er uunnværlig. Kombiner den med flere forskjellige typer antrekk, den passer de fleste stiler.
Vær snill med din høstjakke i vaskemaskinen
For å bevare bomberjakker på best mulig måte, vask de på 30 grader finvask. Bomberjakker i lette, halvblanke materialer inneholder mye polyester, og her bør du behandle stoffet varsomt. Dette materialet kan ha lett for å bli statisk. I slike tilfeller: dusj det lett med en blanding vann og et flytende skyllemiddel.
Bomberjakken er uunnværlig!
En garderobe er først komplett når du har utstyrt den med en eller flere bomberjakker. Denne kommer nemlig i flere forskjellige stoffer og modeller, og det er ikke vanskelig å finne en billig jakke heller. Velg en tynn modell for de mer eksklusive antrekk eller en fôret variant når du ser etter en vårjakke. Ekstra gøy er det når du oppdager at din nyeste jakke-invBomberjakker online på Gina Tricot