Trenchcoat

Trenchcoat online på Gina Tricot

Anvend din trenchcoat året rundt

Finn din favoritt trenchcoat blant et stort utvalg jakker. Den kan anvendes året rundt, og finnes i flere forskjellige varianter. De fleste vil foretrekke den beige varianten, eller kanskje du har arvet din bestemors?

Style antrekket med en tidløs trenchcoat

Style dine mange plagg med en lekker trenchcoat. Denne klassiske jakken kommer i flere farger og utgaver, men alle motebevisste vil ha en beige trenchcoat eller en svart trenchcoat i garderoben. Velg den impregnerte utgaven på de litt kjøligere dagene når du ønsker en feminin, men moderne klassiker. Det grove stoffet som gabardin eller poplin har lenge vært et attraktivt valg for den moderne kvinne eller mann. Frakken er tradisjonelt utstyrt med skulderstropper og belte, og er derfor lett gjenkjennelig. Det engelske, kjente firmaet Burberry designet denne berømte frakken så tidlig som i 1901. Kanskje har den berget mangt et soldatliv ved å gi dem sin beskyttelse mot kulde og regn.

Riktig vedlikehold for din vårjakke

Du kan enkelt rengjøre din kjære trenchcoat. Stoffet har en tendens til å bli statisk og tiltrekke seg støv. I disse tilfeller kan du spraye plagget lett med en blanding av vann og skyllemiddel. Vreng jakken og knepp igjen knappene før vask. Type vask varierer i henhold til materialet jakken er laget av. Med mindre du ønsker sende jakken til rens rist gjerne jakken etter vask for å hindre eventuelle bretter i materialet. Unngå tørketrommel!

Alle elsker trenchcoaten

Den funksjonelle trenchcoaten har satt sitt preg på motebildet i drøyt hundre år. Fra å være en nødvendighet hyller vi idag den lekre høstfrakken med flere detaljer, farger og lengder. Anvend den lange, klassiske varianten for en ekstra feminin look. En kort trenchcoat er også et attraktivt valg for både hverdags og fest. Ønsker du være litt vågal kan du også sette ditt eget personlige preg på din trenchcoat. Kutt av armene på bestemors trench og sy på ditt favorittmateriale. Trenchcoaten kan styles med de fleste stiler, og du vil ta godt vare på den akkurat slik din bestemor eller mamma har gjort.

Bestill din trenchcoat dame hos Gina Tricot idag. Du er sikret rask levering og gratis frakt! Bruk dine sparte midler på kanskje et par lekre solbriller til din trenchcoat. Du kan også dele gleden med dine venner med et av våre populære gavekort. Gavekortet kan anvendes i våre butikker og online. Hos Gina finner du spennende nyheter hver dag. Vi sees i en av våre mange butikker i Europa!