NEW
Farrah jakke
499 NOK
Julia parkas
999 NOK
Zoey dressjakke
599 NOK
Sophie denim jacket
239.70 NOK 799 NOK

Vårjakker

Vårjakker online på Gina Tricot

Vårjakker for enhver smak

Hver nye sesong kommer det mange spennende nyheter inn i butikken. Våren med sine vårjakker er intet unntak. Noen klassiske jakker holder seg i mange sesonger, men de nye trendene er alltid spennende å følge.

Klassisk eller trendy – ditt valg

En klassisk dressjakke er et plagg som aldri går av moten. Når våren kommer er det bare å finne den fram fra skapet ditt, og kombinere den gjerne med andre vårlige plagg. Denne går like godt til skjørt og kjoler som til leggings og jeans. Med flere ulike farger og modeller finner du garantert noe som passer for deg. Kombinasjonsmulighetene er uendelige. Er du mer vågal på motefronten har du kanskje allerede sett deg ut en bomberjakke i sateng? Dette er en av de største it-plaggene denne sesongen. Eller kanskje er det en ny jeansjakke du ønsker deg mest denne sesongen?

Hvordan vedlikeholde din nye jeansjakke

Ytterplagg blir ikke vasket like ofte som plagg vi har nærmere huden, og bra er det, for det kan gi vårjakkene dine nærmest evig liv. Derfor er er det så fint når det er plagg som holder seg moderne i flere sesonger. Jeansjakker vaskes som andre jeansplagg, uten bruk av tøymykner.

En vårjakke som passer deg perfekt

Vi har vårjakker som passer alle hos oss. Er du ute etter en billig jakke, har vi et utall varianter til en billig penge. Da kan du kanskje gjøre dristigere valg og ha mer å variere blant enn det du ville hatt om du investerte i ett dyrt plagg. Vi har et utall forskjellige jeansjakker, bomberjakker og dressjakker. Om det ikke er det du leter etter vil kanskje en ny trenchcoat være midt i blinken for deg. Det er jakker som passer til de fleste anledninger, og vi har dem i flere farger og modeller. Her finner du helt sikkert din nye favoritt.

Da er det bare ett å si: kjøp vårjakker online hos Gina Tricot online. Prisene er så lave at du kanskje til og med kan unne deg to ulike jakker. Kanskje ønsker du to farger av samme modell, eller to vidt forskjellige jakker. Leveringstiden er kort, og du kan handle når som helst på døgnet. Let gjennom våre andre kategorier også, så finner gjerne mer enn det du leter etter.