Nyttårskjoler

Nyttårskjoler online på Gina Tricot

Bli ny med det nye året!

Når nyttårsaften nærmer seg har vi alle lyst til å bli litt nye. Nytt år kan godt bety ny stil. Da kan det være en fin start å se på nyttårskjoler online.

Hva skal til for å bli ny?

Hva skal man egentlig starte med for å fornye stilen sin? Et godt tips kan være å ta seg en tur til frisøren. Når du har valgt frisyre, kan du også velge en klesstil som passer til. Husk at klær skal være med på å understreke din personlighet. Lange penkjoler til nyttårsfesten er en sikker vinner uansett stil. Noen foretrekker glitrende kjoler hvert år, men kanskje kan det være en idè å dysse ned uttrykket litt? Hva med sort og sølv uten glitter? Eller en kombinasjon av lær og silke for ekstrem kontrast? Men har du valgt en klassisk hårfrisyre med langt, oppsatt hår kan du godt velge litt glitter og glamour.

Alle bør skaffe seg en maxikjole

Alle kjoler skal vaskes etter vaskeinstruksjonen som du finner på innsiden. Dette gjelder både for lårkorte kjoler og fotside maxikjoler. Det kommer helt an på hva slags materiale kjolen er laget av. Dersom den er merket med rens, skal den helst ikke vaskes i vann. I noen tilfeller kan det gå bra om du bruker finvaskprogrammet med kald vanntemperatur.

Den lille sorte

Little Black Dress er med andre ord et uttrykk for den lille sorte som vi alle kjenner til. Det sies at en garderobe uten denne ikke er komplett. Men minikjole er kanskje ikke noe alle ville velge å gå i, så ingen regel uten unntak. Kanskje passer det bedre med en sort fotsid kjole som virker mer flatterende for dine bein? Det viktigste er at du velger kjoler som får deg til å føle deg som en prinsesse for en kveld. Det er ingen grunn til å følge motebildet dersom du ikke finner din egen stil. Kjøp det du selv synes ser lekkert ut.

Det har aldri vært enklere å finne nydelige penkjoler online enn i dag. Hos Gina Tricot kan du lett se gjennom vårt oversiktlige sortiment og deretter få varene tilsendt på kort tid. Alle våre kjoler blir vist på modeller, slik at du ser hvordan de sitter på kroppen. Med våre lave priser er det ingen grunn til at du kommer på fest med samme kjole to ganger på rad.