Filtrer og ordne

Er favoritten din utsolgt på nett?

Da kan du enkelt se om varen finnes i butikk. Klikk deg inn på favoritten din, søk på by eller adresse og se om varen er tilgjengelig i en butikk nær deg. Vi krysser fingrene!
Utsolgt på nett
– kjøp i butikk
Bow front bustier
349 NOK
Utsolgt på nett
– kjøp i butikk
Ally denim bustier
99 NOK 349 NOK

Korsett

Korsett online på Gina Tricot

Korsett som passer alt!

Korsett som kan brukes som tilbehør over alt er det perfekte til festklær. Selv det behagelige verdagsantrekket kan brukes på fest med et slikt korsettbelte!

Korsett perfekt til fest

Et korsett er det lille ekstra antrekket trenger når du skal ut på fest! Og på Gina Tricot får du pentøy på nett sammen med de nye trendene til enhver tid. For tiden er antikk og det gamle inn og korsettsnøring er blitt et eksemplar design på dette! Alle ser bra ut med korsett! Dette tidløse tilbehøret passer på utsiden av både kjoler og gensere. Få midjen din til å poppe frem og match deg til høsten feteste fest look. Legger du ut antrekket ditt på Instagram med hashtaggen #ginamyway får du også muligheten til å dukke opp på våte nettsider!

Stryk deg til perfekte festklær

Små søte korsett belter er enkelt ettersom de fint kan vaskes i maskin på 30° sammen med annet tøy. Husk å legge korsettsnøret i en vaskepose så den ikke setter seg fast i maskinen. Korsettene må gjerne strykes etter så de ser pene ut. La først korsettet tørke ferdig før du starter. Bruk helst et middels varmt strykejern så stoffet ikke blir svidd.

Korsetter er det perfekte tilbehøret!

Korsetter er den perfekte prikken over I'en! De kan brukes utenpå enhver søt topp og gjør festantrekket komplett! Du kan også bruke det til å spice opp hverdagen litt. Dra på sjømat-resturant og se low key ut som en søt pirat er perfekt! Vis fram midjen din til verden med et så moterikt tilbehør! Og om ikke du er opp for å ha så mange løse belter, selv om belter er en jentes beste venn, så kan du alltid kjøpe en Olivia topp fra Gina Tricot! Den har alt det et korsett har, bare satt sammen med en topp så du ikke mister den! Helt perfekt!

Du skal på fest og skal ta på deg en pen topp, men noe mangler? Antrekket er søtt, men du skulle hatt noe mer? Korsetter går over alt og i svart matcher den alle fargene du har! Handler du på ginatricot.com får du rask levering og det er helt trygt! Finner du ikke det du ønsker i dag, finner du det nesten garantert i morgen!