Filtrer og ordne
NEW
Black Sequin Headband
89 NOK
NEW
Rhodium Pearl And Flower Slide
99 NOK
Tyra Hårstrikker
49 NOK
Tyra Hårstrikker
49 NOK
Tyra Hårstrikker
49 NOK
NEW
Tyra Hårstrikker
49 NOK
Tyra Hårstrikker
49 NOK
Ivy Hårstrikker
49 NOK
Ivy Hårstrikker
49 NOK
Bella pannebånd
79 NOK
Christmas pannebånd
79 NOK
Christmas pannebånd
79 NOK
Black Multi Fabric Ponios
49 NOK
Silver Crystal Swirl Hair Accessories
69 NOK
Nemi pannebånd
49 NOK
Nemi pannebånd
49 NOK
Rose Gold Crystal Flower slid Hair Clip
99 NOK
Pastel Glitter Ponio Hairband Pack
49 NOK
Silver Rhinestone Slid Hairclip
79 NOK
Red Plastic Multi Pack Ponio's
49 NOK
Frosted Pink Ponio
49 NOK
Red Glitter Bow Ponio
79 NOK
Silver Glitter Bow Ponio
79 NOK
Pink Fabric Satin Bow Head Band
79 NOK
Crystal Rhodium Navette Clip
79 NOK
Black Multi Mono Ponio
59 NOK
Black Pearl Twine Head Band
99 NOK
Black Plastic Ponio Hairband
49 NOK
Brown Plastic Ponio Hairband
49 NOK
Crystal Antique Gold Chain Hair Clip
89 NOK
Pink Bow Charm Hair Band
59 NOK
Plastic Hair Bobble
49 NOK
Pink Velvet Bow Ponio
79 NOK
Fabric Hair Bobbles
49 NOK
Navy Blue Velvet Bow Ponio
79 NOK

Hårtilbehør

Hårtilbehør online på Gina Tricot

En god hårdag med flott hårtilbehør

Med flott hårtilbehør av mange slag trenger du ikke lenger å bekymre deg over dårlige hårdager. Gjør hverdagsantrekket trendy med et enkelt og stilig hårbånd. Stell pent med håret med riktige strikker og hårpleieprodukter.

Style håret selv med riktig hårtilbehør

Uansett hvilken hårfrisyre du har kan du style håret på ulike måter med litt enkelt og kult hårtilbehør. Med et riktig hårbånd for anledningen er du klar for både hverdag og fest. Gi håret en bohemsk stil til festen og pynt deg med blomster. Har du lengre hår vil du også ha glede av våre hårstrikker. De sliter minimalt på håret og hjelper deg med å bevare dett sunt og friskt. Ønsker du mer volum, kan du få dette ved hjelp av hårspray. Enten du har kort eller langt hår, kan du pynte deg med ulike pynteanheng. Finn din unike stil med kult tilbehør til håret.

Ta vare på dine bandana skjerf!

Ved vask av de populære bandana skjerfene vil det være lurt å ikke vaske dem på mer enn 40 grader finvask. De fleste materialer i bomull vil krympe hvis du vasker dem på for høye temperaturer. Husk å vaske dem med lignende farger. Disse skjerfene holder seg fine lenge hvis du tar godt vare på dem.

Frisk opp frisyren med flott hårpynt

Håret vårt er en viktig del av hvordan vi ser ut og, ikke minst, hvordan vi føler oss. En dårlig hårdag kan rett og slett ødelegge humøret. Det skal ikke så mye til for å føle seg fin. Ofte holder det med noen fine hårspenner og annet tilbehør til håret. Er du hårsår, eller bare ønsker å ta ekstra godt vare på håret ditt, vil våre hårstrikker være et godt valg. Disse verken lugger eller sliter på håret. Vårt store utvalg av hårpynt gir deg mange muligheter til å endre frisyre og stil. Du kan pynte deg litt ekstra når du trenger det eller samle håret i en hestehale når du skal trene.

Ta en titt på utvalget av hårsmykker hos Gina Tricot. Med daglige nyheter og rask levering er du garantert den hotteste hårtrenden. Vi har også alt du trenger av kjoler og hverdagsantrekk, så resten av deg blir like fin og flott som håret ditt. Ønsker du å dele våre trender med andre, kan du også overraske en venn med et gavekort.