Filtrer og ordne
Crystal EQ Horsebit Ring Pack
99 NOK
Gold Pastel Pink Semi Precious Ring
79 NOK
Gold Rhinestone Shield Ring
89 NOK
Gold Pearl Ball Ring
79 NOK
Mixed Metal Engraved Ring Pack
89 NOK
Silver Rhinestone Band Ring Pack
99 NOK
Gold Flower Rhinestone Ring
79 NOK
Statement Silver Crystal Ring
89 NOK
Crystal EQ Horsebit Ring Pack
99 NOK
Silver Circle Multi Band Ring
69 NOK
Mixed Metal Pearl Ring Pack
129 NOK
Silver Pearl Band Ring Pack
129 NOK
Silver Open Ball Ring
59 NOK
Gold Engraved Circle Ring
59 NOK
Gold Double Finger Ring
79 NOK
Gold Flower Pearl Ring
49 NOK
Silver Glitter Band Twist Ring
69 NOK
Gold Interlink Rhinestone Ring
79 NOK
Trs turk eye ri
64.50 NOK 129 NOK
Trd stn cut out
119 NOK
Trs pastel rose
64.50 NOK 129 NOK
Kl new geo ring
99 NOK
Gold Star And Moon Charm Ring Pack
44.50 NOK 89 NOK
Trs rhine stck
89 NOK
Trs glitter slo
39.50 NOK 79 NOK
Gold Ring Pack With Pearls
59 NOK
Gold Crystal Ring Pack
49.50 NOK 99 NOK
Gold Circle Rhinestone Ring
34.50 NOK 69 NOK
Gold Rhinestone Ring Stack Pack
44.50 NOK 89 NOK
Silver ring
49.50 NOK 99 NOK

Ringer

Ringer online på Gina Tricot

Lekre ringer gir antrekket et løft

Et par lekre og fargesprakende ringer kan virkelig være med på å gi antrekket ditt et skikkelig løft. Dette er et element som gir deg ekstra stil og klasse før du møter dine venner ute på byen.

Finn rimelige ringer som virkelig funker

Her hos Gina tricot finner du ringer i mange ulike materialer. Kanskje er du ute etter noen stilige og tidløse sølvringer? Disse kan du nå handle rimelig online og få de levert rett hjem, akkurat i tide til den kommende festen som du har gledet deg til. I tillegg kan det være smart å ta en titt på noen av våre mange fine smykker. For mange stiler på en gang er sjelden en god idè, så vær litt obs på at du velger tilbehør som er i samme stil dersom du skal bruke alt til samme antrekk. Husk også at du må ta hensyn til antrekket ditt når du velger tilbehør.

Tilbehør er nesten viktigere enn antrekket

Siden tilbehøret er så viktig for ditt utseende, bør du også ta godt vare på dette. Ikke vask tilbehør uten å tenke over hva slags materialer de er laget av. Sølvringer bør pusses med sølvpuss, mens tilbehør i plast kan vaskes med såpe og vann. Skinnreimer og lignende bør derimot ikke vaskes på denne måten.

Finn din stil og kjør på!

Det er veldig viktig å finne sin egen stil. Det gjelder både for antrekk og tilbehør. Dersom du bestemmer deg for en stil du liker, kan du spare mye penger på dette. Det betyr at du kan bruke de samme smykkene, ringene og veskene til flere ulike antrekk. I tillegg kan du finne gode basisplagg som du kan endre med noen få nye detaljer. Slik blir det enkelt å kle seg riktig til de fleste anledninger. Velger du en bohemsk stil, kan du finne de kreative smykkene deretter. Velger du derimot en klassisk stil, kan du holde deg til noen enkle og elegante smykker som går til det meste.

Det fine med smykker er at du kan bruke dem til å understreke din statement-stil. Med et par glinsende gullringer viser du frem en klassisk og dyr stil, mens et par smykker i stål eller plast kan gi deg den kreative og mer avslappede stilen som du er ute etter. Det viktigste er å være tro mot seg selv, så vil alt det du bærer se bra ut!