Sports-BH

Sports-BH online på Gina Tricot

Yt maksimalt med riktig sports-BH

Prestere maksimalt med riktig sports-BH. Med god nok støtte og hold er det ingenting som står mellom deg og dine treningsresultater. Velg sports-undertøy som passer din form.

Maksimale resultater med riktig Sports-BH

For maksimale resultater under trening er det viktig med riktig undertøy som støtter kroppen tilstrekkelig. Du yter nemlig bedre under trening når brystene får god nok støtte og hold. Trening med mindre intensitet krever mindre støtte, men riktig undertøy er dog likeså viktig her. Da Brystene ikke har muskler som holder seg oppe vil du nå dine mål raskere med en sports-BH push up. Den holder større bryster på plass slik at du kan fokusere på dine treningsmål. Har du mindre bryster kan du godt kle deg med en sports-BH uten skillevegg. En sports-BH med smale stropper kan brukes både under lettere trening og i hverdagen.

Bevar Sports-bh high support ved riktig vask

Sports-undertøy kommer som regel i mykt og elastisk materiale. For å forebygge nupper i materialet er det derfor viktig å vrange tøyet før vask. Vask din favoritt-BH separat eller med likedanne farger på maks 40 grader. Du bør bruke lav temperatur når du skal stryke undertøyet, men hold det unna tørketrommel.

Å finne riktig sports-BH er halve jobben

Med en bekvem bh blir både treningen og treningsresultatene bedre. Har du større bryster trenger du en treningstopp som helst har avskilte cups og brede stropper, slik at du har maksimal støtte og hold når du trener. Brystene støttes kun av hud og underliggende vev, og en stødig BH vil holde brystene godt på plass under lette eller mer utfordrende treningsøkter. For lettere trening vil kanskje en sømløs sports-BH også passe. En BH som støtter godt og puster samtidig er gull verdt for den som skal prestere! Du kan si at riktig undertøy er like viktig som skotøy under trening. Det er alfa omega for at du skal lykkes! Finn din sports-BH som puster samtidig som den er behagelig.

Kjøp treningsklær online hos Gina Tricot og få flere fordeler med på kjøpet. Samtidig som du er sikret rask levering får du også fri frakt til alle butikker. Finn din Sports-BH idag i nettbutikken og bruk sparte penger på f.eks. en treningstights. Hos Gina får du nyheter hver dag! Med butikker over hele Europa er du sikret det aller beste innen moteverdenen.