Treningstopper

Treningstopper online på Gina Tricot

Sporty er både kult og behagelig

Enten du elsker å være i aktivitet eller du bare liker å se kul ut, så har vi stilige treningstopper til veldig hyggelige priser i vår nettbutikk.

Løse former og store print

Ingenting er så plagsomt som treningstopper som sklir opp under trening, eller topper som sitter så stramt at de skaper ubehag og gnagsår. Gå for en av våre treningstopper loose fit, og nyt en behagelig treningsstund helt uten plagg som strammer. At toppene dessuten har store og flotte trykk på seg gir den ekstra lille motivasjonen. Hva slår vel følelsen av å se seg i speilet etter en slitsom treningsøkt, og se bokstavene "WINNER" lyse mot deg? Fysisk aktivitet ER faktisk "the new black", og få ting er så fint som å belønne seg selv med noen nye treningsplagg når du har nådd dine ulike treningsmål.

Innebygd behå for ekstra støtte

En god treningstopp skal inneha en del kvaliteter. For det første må den puste og / eller være romslig. Den må tåle hyppige vask og stoffet skal være sterkt nok til at du kan kle plagget av og på flere ganger i løpet av en uke. De beste toppene har dessuten innebygde bh-er som gir en ekstra god støtte.

Kle deg etter dagens aktivitetsnivå

Trening og fysisk aktivitet er ikke ensbetydende med kjedelige t-skjorte og slitte joggebukser. Sprit opp gleden ved fysisk aktivitet gjennom å velge sportstopper og annet treningstøy med farger og mønster som gjør deg glad. Prøv deg fram og kombiner ulike farger og trykk. Kompletter din treningsgarderobe med stilige treningstights som du kan kombinere nærmest i det uendelige sammen med ditt øvrige utstyr. Enkelte dager er det godt å være synlig, med spreke farger og mønstre som vises godt, selv i naturens terreng. Andre dager er det godt med dempede farger og mønster som hjelper deg til å roe ned og senke pulsen.

Med de gode prisene som finnes hos Gina Tricot kan du unne deg mer enn bare ett treningsplagg. Kjøp treningsklær online i dag, og nyt godt av den spreke følelsen allerede om noen få dager. Vi har raske leveranser og gode betingelser. Er du usikker på hvilken størrelse du bør velge? Ta en titt på vår størrelsesguide eller kontakt vår kundeservice, så hjelper vi deg med å velge riktig størrelse.