Treningstights

Treningstights online på Gina Tricot

Et plagg, mange funksjoner

Unn deg noen kule treningstights og kjenn på den økende motivasjonen for å bevege seg. Enten du er dreven eller uerfaren så vil det å ikle seg sporty plagg smitte deg med en følelse av å være sporty!

Skap større motivasjon med fargerike treningstights

Uansett om du er fersk mosjonist eller ivrig og erfaren gymnast, så er du helt sikker enig i at vakre og kule treningsplagg gir ekstra glede og motivasjon. Hos oss finner du både kompresjonstights og vanlige treningsleggings eller shorts. Noen elsker mønster, andre sverger til bokstavtrykk mens atter andre foretrekker enkle farger som lett lar seg kombinere med andre plagg med større mønster. Treningsbuksene er behagelige å ha på seg, og de beste hjelper deg til å fremme dine prestasjoner. Kombiner våre treningsbukser med topper og bh-er, og la plaggene snakke til omverdenen for deg. Går du for de enkle ensfargede buksene i dag eller ønsker du å være synlig med store og fargerike mønster?

Ta godt vare på dine varme treningstights

Følg alltid vaskerådene og ikke vask dine treningsplagg på mer enn 40 grader. Følger du rådene vil du forlenge plaggenes levetid og bevare kvaliteten. Gode treningsplagg skal puste, komprimere på de riktige punktene og tåle mange vask og av- og påkledninger. Ikke tørk klærne i tørketrommel, men heng de opp på en klessnor så bevarer du plaggenes fibre.

Ulike modeller til ulike anledninger

Om du skal velge shorts, 3/4 treningstights eller treningsbukse i full lengde er litt avhengig av hvilke aktiviteter du skal utføre, om du er ute eller inne og hvilken årstid det er. Men en ting er helt uavhengig av disse faktorene – fine treningstights passer alltid, uansett lengde og årstid. Så sørg for at du alltid har treningsklær tilgjengelig når du trenger det. Skal du spille fotball, lønner det seg å ha kort shorts, men skal du ut og jogge er det hensiktsmessig med lengre treningsbukser. 3/4 lengde eller full lengde er mest en smakssak, men husk at de beste treningsbuksene strammer noe da de gir en kompresjon som vil fremme prestasjonsevnen din.

Ikke utsett treningen din lenger. Bestill deg noen spreke treningsbukser fra Gina Tricot i dag, og kom i gang med treningen innen få dager. Eller kle deg i plaggene og kjenn på den sporty følelsen, enten du faktisk utfører en treningsøkt eller ikke. Ikke glem å ta en selfie og sende til dine venninner. De vil garantert bli smittet av din nye sporty stil!